100000 TL'ye Kadar Olan Borçlarınızdan Kurtulma Şansı! Bankalar Onay Verdi!!!

Son yıllarda, özellikle de son aylarda, vatandaşların satın alma gücü hiç olmadığı kadar düşmüş dur. İnsanlar günlük temel ihtiyaçlarını karşılamak için bile kredi kartları ya da nakit avans gibi çeşitli bankacılık ürünlerini kullanmak durumunda kalmaktadır.

Durum böyle olunca, vatandaşların tek bir bankada Yada tek bir banka tarafından verilmiş olan kredi kartlarını kullanmanın yanında ayrıca diğer bankalar üzerinden de kendilerine verilen bazı borç imkanlarının da kullandıklarını söylemek yalan olmaz.

Dolayısıyla vatandaşların birkaç bankada biriken ve birden fazla borç kalemini oluşturan maddi yükümlülükler her geçen gün artış göstermektedir. İşte bu durumda vatandaşların borçlarına olabildiğince kolay bir şekilde ödeye bilmeleri ve tek bir çatı altında toplamaları için bankalardan önemli bir kampanya açıklaması bugün itibarıyla yapıldı. Bu kampanyaya göre hisse, diğer bankalarda olan borçlarınızı tek bir çatı altında toplamanız koşuluyla kamu bankaları üzerinden 100.000 TL’ye kadar olan bir limit seçeneklerine bağlı olarak borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

Özellikle 100.000 TL tutarındaki bu kredi ile diğer bankalardaki bütün borçlarımızı kapatabilir ve tek bir bankaya borçlanmış sayılırsınız. Bu durumda diğer bankalardan alınacak faiz ücretleri sizlerden alınmamış olacak ve tek bir çatı altında ödemeleriniz çok daha kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Ayrıca 100.000 TL tutarındaki bu borç kapatma kredisini kullanırken 24 aylık bir vade seçeneğini kullanabiliriz ve bu avantajlardan hemen yararlanabilirsiniz. Vade seçeneklerinin yanında bir de dilerseniz kredi ödemesini üç ay ertelemeli olarak başlayabilirsiniz.