100.000 TL'ye Kadar Ziraat Bankası Kredisi Başladı! Nakit İhtiyacı Olan ve Borç Kapatmak İsteyenlere Duyurulur!

Ziraat Bankası, son zamanlarda oldukça durgun olan kredi piyasasını canlandırabilmek için yeni ve içeriği genişletilmiş kredi kampanyaları ile promosyonları hesaplara dökmeye başladı. Buna göre ilk ve en cazip kampanya olan ikili kredi uygulaması hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapama kredisini kapsayan bir paket halinde verilecek.

Önceki uygulamalarda bu kredilerden birini seçmek gerekliyken son kampanya ile kullanıcılar 100 bin TL’ye kadar olan kredi borçlanmalarını hem ihtiyaç hem de borç kapatma olarak kullanabilecekler.

Ziraat Bankası tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik girişilen bu kampanya ile ikili kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin başvuruları da bekletilmeden değerlendirilecek. Başvuru sonucu olumsuz olan kişiler için ise kefil uygulaması ile krediler verilebilecek.

Ziraat Bankası İkili Kredi Uygulaması Nedir?

Ziraat Bankası, ihtiyaç sahipleri için hem ihtiyaç kredisini hem de borç kapatma kredisini tek bir başlık altında toplayarak 100 bin TL’ye varan bir kampanyayı duyurdu. Buna göre başvuru sahipleri belirlenen miktara olan kredileri ikili olarak kullanabilecekler. Başvuru için bekleme süresinin olmadığı uygulamada başvurusu olumsuz sonuçlananlar kefil uygulaması ile bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Kredi geri ödemesi ise 3 ay vadeli ve 36 ay vade ile planlanabilecek. Bu ödeme planı ile kredi kullanan kişiler borçlarını rahatlıkla kapatabilecek ve ihtiyaçlarını giderebilecekler.

İkili Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankasının duyurduğu bu ikili krediden faydalanmak için belirli şartları yerine getirmek gereklidir. Kredi notu banka tarafından dikkat edilecek öncelikli şarttır. Kredi notu düşük olanlar ise kefil uygulamasını tercih edebilecekler. Kredi başvurusu için mevcut durumda bankalara olan borçlarınızı kapatmak için kredi alabilir ya da ihtiyaçlarınız için ki 100 bin TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

 Ziraat Bankası aracılığıyla kullanılacak olan en az kredi miktarı 5 bin TL iken en yüksek miktar 100 bin TL olacaktır. Bu tutarlar üzerinden ise olabilecek en düşük faizler uygulanacaktır.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!

İkili Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Kredi başvurusunda bulunmak için, en yakın Ziraat Bankası şubesine veya temsilciliğine başvurabilirsiniz. İkili krediye başvurmak istediğiniz belirttiğinizde gerekli işlemler başlayabilir, anında da sonuç alabilirsiniz. Aynı zamanda Ziraat Bankası internet şubesinden de başvuru yapabilirsiniz.