Ülkemizde SUV araçlar oldukça ilgi görmektedir. Bu anlamda fiyatları ise oldukça yüksektir. Fakat haberimizde verdiğimiz detaylar herkesi şaşırtacak.

Acele edin... 110.000 TL'ye SUV alabilirsiniz! İnanılmaz ama gerçek! Land Rover tasarımı ve üretimi yapılmaya başlandıktan sonra araç pazarında beğeni ile yerini almış bir araçtır. Arazi tipi araçlar arasında ilk sıraya oturmuştur. İmal edildiğinden beri radikal bir tasarımdır ve bu konuda çok da taviz vermemiştir. Çok değişmeden çizgisini sürdürmeyi başarmıştır. Çok fazla seveni ve takipçisi bulunan bu modelin alıcıları yeni çıkacak modelleri sabırsızlıkla beklerken bir taraftan da yapılacak olan indirimleri dört gözle bekliyor.

Alıcı Adayları Şoke Oluyor

Land Rover bir çok şey ile günümüze kadar insanları şaşırtmayı başarmıştır. İlk hibrit dizel aracı üretmesi nasıl şaşkınlık ile karşılandıysa, yeni fiyatı da öyle şaşırtıcı bulunmuştur. Bu gidişle bizleri çok daha fazla sayıda şaşırtmaya devam edeceği görünmektedir.

Renk skalasında İzmir mavisi ve Marmaris teal’e de yer vermesi ile Türk halkının yüreğinde farklı bir yere oturmuştur. Şimdi de piyasaya sunduğu üstün vasıflı araçlarının fiyatlarını 110 bin TL’ye çekerek halkın sevgisini kazanmıştır.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

12 saat olan İngiltere Liverpool fabrikası çalışma saatlerini 18 saate çıkaran Land Rover gelen çok sayıda talebi karşılamakta zorlanacak gibi görünüyor. Elbette bu fiyat ile piyasada bir emsali daha olmayan araç üretiminin zorlanarak yapılacağı bir gerçek.

ilan365.net özel haber