169.000 TL'ye sıfır araba alabilirsiniz. Hem de bu devirde. Werer MIO Türkiye pazarına girmiş durumda. 16 yaşında olan herkesin kullanacağı otomobil, 3 saate tam şarj olurken, 75 KM menzil sunuyor. İşte haberimizin detayları

169.000 TL'ye sıfır otomobil alın! Yeni MIO, Türkiye pazarına girdi! Vatandaşlar sıraya girdi! Başka yerde yok... Ülkemizde benzinin ve mazot fiyatlarının 30 TL'ye yaklaşması sonrasında elektrikli araçlara olan talepte patlamış durumda. Bu anlamda firmalar bir bir Türkiye pazarına girmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de yeni MIO modeli oldu. 169.000 TL'den başlayan fiyatlarla vatandaşlara ulaşacak. Türkiye'de otomobil fiyatlarının yanında akaryakıt fiyatlarının da arşa çıkması sonrası vatandaşlar yeni arayışlara girdi. Bu kapsamda elektrikli araçlar ülkemizde daha fazla satmaya devam ediyor. Werer MIO otomobil şirketi Türkiye'de pastadan yararlanmak istiyor. Haberimizde Werer MIO otomobili ile ilgili detaylara yer verdik. 

29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi

Werer MIO otomobil özellikleri

Diğer araçlarda 6 ile 8 saat arasında süren şarj zamanını JETCHATGE teknolojisi ile 90 dakikaya indirdiğini vadediyor. 

Bakım gerektiren, masraflı diferansiyel bu otomobilde yok. Onun yerine akıllı çekiş sistemiyle, her tekerleğe bir motor yapılmış. Yağ değişimi, dişli masrafları, sesli sürüş bu otomobilde rafa kalkıyor. Çelik şase sayesinde yüksek güvenlik sağlanıyor. Akıllı batarya sistemleriyle 1200 döngüye kadar kullanma imkanı var. 

WERER Mobil sayesinde otomobil verilerinin tamamını görüyorsunuz. Ücretsiz program güncellemeleri ile aracınızın gücünü ve torku artıyor. Üstelik 2 yıl garantisi de var. 

Werer MIO otomobil fiyat listesi 

Werer MIO otomobil opsiyon fiyatları 

Werer MIO otomobil donanımları 

NOT: Görseller Were'in resmi internet sitesinden alınmıştır. 

KAYNAK: ilan365.net