Garanti Bankası, kendi bankasının bankamatik kartını kullanan banka müşterilerine özel olarak 17.000 TL tutarında nakit ödemelerin bekleme olmadan hemen yapılacağını açıkladı.

Garanti Bankası, bence bankasının bankamatik kartını kullanan banka müşterilerine özel olarak 17.000 TL tutarında nakit ödemelerin bekleme olmadan hemen yapılacağını açıkladı. Bu banka üzerinden yapılan kampanya duyurusunda özellikle 36 aya varan taksit seçenekleri da ön plana alındı. Bu ödemeden faydalanmak isteyen kişiler haberin devamında nasıl başvuracaklarına yönelik bilgilere ulaşacaklardır.  

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!

Garanti Bankası bankamatik kartını kullanan müşterilerine özel olarak 17.000 TL tutarında nakit ödeme yapılacağına ilişkin bir kampanya duyurusunu kamuoyuyla paylaştı. Buna göre 36 ay taksit seçeneğe ile ödenebilecek olan ödeme tutarı, nakit ihtiyaçlarının ortaya çıkması halinde hemen kullanılabilecek ve düşük faiz olarak kullanabilecek bu kampanyalı kredide ise vatandaşların kredi notları dikkate alınacaktır.

garanti-bankasi-bankamatik-karti-kullanan-kisilere-11000-tl-odeme-yapiyor1

Garanti Bankası gerçekleştirdiği bu son kampanya duyurusu sonrasında da bireysel olarak kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik 90 günlük bir erteleme sürecinde olduğunu vurguladı. Son zamanlarda meydana gelen ekonomik sıkıntı ve geçim derdinden kaynaklı olarak vatandaşlar, aylık bütçelerini yönetmekte çok ciddi olarak zorluk yaşamaktadır. Bu nedenle acil ve hızlı ihtiyaç kredileri ile daralan bütçelere destek sağlanabilmektedir.

Banka, bu son açıkladığı kredi kampanyası ile beraber internet üzerinden çok aranan bankalardan birisi olarak ele alınabildiği gibi düşük faiz oranları ile beraber vatandaşların en çok ihtiyacı olan kredi kampanyasını da açıklamış oldu. Bu krediye başvuru bilmek için bankanın ATM’si, mobil uygulaması, ya da internet bankacılığı gibi çeşitli başvuru yöntemleri kullanılabilmektedir.