17800 TL ödeme yapıldı! 3 bankadan duyuru geldi ve bu bankalar bankamatik kartınıza hemen ödeme yapıyor...

Akbank, Denizbank, Yapı Kredi Bankası üzerinden 17800 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar için ay sonuna kadar ödemelerin devam edeceği açıklandı. Akbank Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için 17800 TL ödemeler uygun faiz oranları ile birlikte hemen ödenecek. 

Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz bu kredi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemeleri hesaplarına yatırılarak, hemen kullandırılmaktadır. 

Sms ile ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapmış olduğunuz başvurular neticesinde kredi onayı alan tüm vatandaşlara bankalar hemen aynı gün içinde kredi ödemesi 36 ay vadeli olarak vermektedir. 

SMS KREDİ 

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!

Sms, kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden, Akbank aracılığı ile birlikte kredi başvurusunda bulunmak istiyorlarsa, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermesi yeterli. 

Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakıp doğum tarihinizi yazarak bu mesajı: Cebimde Kredi Numarası olan 32 80 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. 

Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunu, Yapı Kredi Bankası üzerinden yapacak olan vatandaşlar ise 36 ay vadeli kredi ödemesi alabilmeleri ikin 44 11 numarasına, bireysel tc kimlik, aylık gelir ve doğum tarihini yazarak göndermeleri yeterlidir.