1.850 TL TC kimlik numarası bağlamında vatandaşların bankamatik hesaplarına yatıyor! Son dakika olarak sunulan nakit para müjdesinden faydalanmak isteyenlere acil ödeme talebi geldi. İşte detaylar...

TC kimlik numarası bağlamında 1.850 TL almak için detaylar geldi.  Tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Akbank üstünden belirtilen kampanyaya girerek katılarak, 3 sene vadeli, anında kredi onay alabiliyor. Tc Kimlik numaranız üstünden yapılacak olan sorgulama ardından banka üstünde herhangi bir sorunu bulunmayan vatandaşlar, 1.8500 TL'ye kadar nakit kredi kullanabiliyor.  Başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar başvurularını, ister SMS ile isterse de internet bankacılığı ve internet sitesi üstünden yapabiliyorlar. Nakit ihtiyacınızın olması halinde kredi kullanacak olan vatandaşlar, banka kredi şartlarına makul olması ile eş güdümlü 1.850 TL'ye kadar tüketici kredisini alıp düşük faiz oranları ile kendi hesaplarına yatırabilir. 

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!

Başvuru yapmak son derede kolay! 

Akbank bağlamında son dakika kampanyası olarak başlatılan ve SMS ile müracaat yaparak vatandaşlara 1.850 TL'ye kadar nakit kredi verileceği haberi olabildiğince umut verecek. 

Sms ile gereksinim kredisi müracaatı yaparak, banka üzerinden anında oturduğunuz yerden ne kadar kredi onayı hak edebileceğinizi ortaya koyan bu nakit para kampanyasına katılmak istiyorsanız, cep telefonunuz bağlamında mesaj atmanız yeterli olacaktır. 

Cep telefonunuz üzerinden SMS ile tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını aratarak bu mesaji 4425 numarasına göndermeleri durumunda, Akbank direct ile kredi kampanyasına anında katılarak, ne kadar, kaç TL kredi onayı aldıklarını görebilirler. 

Sahip olduğunuz kişisel cep telefonu bağlamında bu kredi kampanyası ile eş güdümlü kredi onayı alan vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek, kimlikle eş güdümlü onaylanan tutar kadar kredisini 3 sene vadeye kadar bölerek kullanabiliyor. 

Akbank tarafından tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar SMS dahilinde olmayan şekilde, bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da tüketici kredisi müracaatında bulunabilir. Akbank, tüketici kredisi müracaatını SMS ile yapacak olan vatandaşlar, ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme, toplamda 36 vadeli olan bu kredilerde kendi kredi notuna göre, faiz oranlarından yararlanmaktadır. Bu kredilerden tüm vatandaşlar gerekli koşulları sağlaması halinde yararlanabiliyor.