2020 ilk aşk bombası belgelendi. Sosyetenin en ünlü bekarı Deren Talu, gönlünü Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı'ya kaptırdı.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!

2020 ilk aşk bombası belgelendi. Sosyetenin en ünlü bekarı Deren Talu, gönlünü Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı'ya kaptırdı. Geçtiğimiz haftalarda flört ettikleri ortaya çıkan Deren Talu ve Kerim Sabancı ilk defa yakalandı. 2020 ilk aşıkları belli oldu.



Defne Samyeli'nin kızı Sabancılar'a gelin oluyor!



Cem Yılmaz'la yaşadığı aşk ve biten aşk sonrası Defne Samyeli'ye müjdeli haber. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, kalbini Sabancılar'ın en küçük ismine kaptırdı. Sabancılar'ın gözde erkeği Kerim Sabancı ilk defa Deren Talu'yla yakalandı. Yılbaşı eğlencesinde görünen ikili artık magazincilerden kaçmıyor. Deren Talu ismi bir çok kişiyle anılsa da ilk defa yakalandı. Kerim Sabancı ve Deren Talu aşkı 3 aydır gözlerden uzak yaşanıyordu.



23 yaşındaki Deren Talu, kendisiyle aynı yaşta olan Kerim Sabancı ile yeni yıla girdi. Dün bir eğlence mekanında Yılbaşına beraber giren Kerim Sabancı ve Deren talu çifti aynı otomobile binerek mekandan ayrılırken ilk defa görüntülendiler.



Deren Talu ve Kerim Sabancı ilk defa yakalandı!





Kerim Sabancı ve Deren Talu ilk kez görüntülendi!





İşte Kerim Sabancı ve Deren Talu görüntüleri!