2020 MasterChef yayın tarihi belli oldu! İşte MasterChef'in başlayacağı tarih çok merak edildi.  TV8'de iki sezondur ekranlara gelen MasterChef yarışmasının yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

2020 MasterChef yayın tarihi belli oldu! İşte MasterChef'in başlayacağı tarih çok merak edildi. TV8'de iki sezondur ekranlara gelen MasterChef yarışmasının yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yemekle ilgisi olan ve mutfağa aşık birçok insanın başvurduğu yarışmanın jüri koltuğunda ise Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. 2020 yılında da üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek olan MasterChef yayın tarihi belli oldu. 



Geçtiğimiz haftalarda Survivor ada konseyinde MasterChef konusunda tüyo veren Acun Ilıcalı, Survivor bittikten birkaç gün sonra sevilen yarışmanın başlayacağını duyurdu. Birkaç gün önce de ilk tanıtım videosu yayınlanan MasterChef yayın tarihi blli oldu. 



2020 MasterChef ne zaman başlayacak?



MasterChef yeni sezonuyla 17 Temmuz Cuma günü izleyici karşısına çıkacak. Uzun bir maratonla şampiyonunu bulacak olan yarışmada mutfakta kendine güvenen yarışmacılar hünerlerini sergileyecek. 





MasterChef geçen sezonun şampiyonu kim oldu?



MasterChef'te son 5 yarışması arasına Batuhan, Ekin, Güzide, Alican ve Cemre kalmıştı. MasterChef'in 5.'si Batuhan olurken, final haftasında ilk elenen ise Ekin oldu. Yarı finalde ise Cemre, Alican ve Güzide yarıştı. Final haftasına kalan yarışmacılar arasında profesyonel şef olmayan tek yarışmacı Güzide Mertcan, 28 Aralık Cumartesi yayınlanan son bölümde elendi. MasterChef 2019 büyük finale ise Cemre ve Alican kaldı. Kazanan Cemre oldu.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!




MasterChef yarışmasına nasıl başvurulur? 



Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yemek yarışmasına başvurular Tv8 resmi intenet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Yarışmacı olmak isteyenler intenet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvuruyu tamamlıyor. Ardından adaylar iki farklı aşamadan da geçmektedir. İlk olarak yetkililer tarafından değerlendirilen adaylar daha sonra görüşmeye çağrılıyor ve jürinin karşısına çıkarak bir yemek hazırlıyor.