Magnum tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Magnum Porsche çekilişi yoğun ilgi görüyor. Peki 2021 Magnum Porsche çekilişi ne zaman?

2021 Magnum Porsche çekilişi ne zaman? 2021 Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Magnum, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel 2021 Magnum Porsche çekilişini düzenliyor. Magnum dondurma çubuklarında bulunan şifreyi şifreyi SMS veya www.magnum.com.tr adresinden gönderen herkes çekilişe katılma şansına sahip oluyor. Magnum Porsche kampanyası kapsamında son model bir araba sahibini buluyor. Peki 2021 Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı? 2021 Magnum Porsche çekilişi katılım nasıl olur?

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!

Magnum, her yıl olduğu gibi bu yıl da talihlilere araba dağıtmaya devam ediyor. Magnum çubuklarında bulunan şifreyi 1 Nisan-30 Eylül 2021 tarihlerinde gönderen vatandaşlar 2021 Magnum Porsche çekilişine katılma şansını elde ediyor. Çekiliş gününe kısa bir süre kala, kampanyaya katılanlar için de heyecan dorukta. Peki 2021 Magnum Porsche çekilişi ne zaman? 2021 Magnum Porsche çekilişi devam ediyor mu? 2021 Magnum Porsche çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Yaz aylarında Magnum çubuklarından çıkan çekiliş şifresini kullanan binlerce kişi 2021 MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN sorusunun yanıtını öğrenmeye çalışıyor. Magnum çekilişi 13 Ekim 2021 günü saat 11.00’de yapılacak. Noter huzurunda U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde gerçekleşecek olan çekilişe dileyen herkes katılabilecek. Yapılacak olan çekilişle asil ve yedek talihliler belirlenecek.

2021 MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2021 Magnum Porsche çekilişi sonuçları ise 16 Ekim 2021 günü Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde yayınlanacak. Kazanan talihlilere aynı zamanda taahhütlü posta yoluyla tebligat iletilecek. İkramiye kazanan talihliler posta ile gelen tebligatı almasa da gazetede yapılan ilan tebligat için yeterli olacak. Kazanan asil talihlilerin en geç 31 Ekim 2021 gününe kadar aracı almak için başvuru yapmaları gerekiyor. Yedek talihliler için ise son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvurularını tamamlamayan talihliler hakkını kaybedecek.

KATILIM HALA DEVAM EDİYOR

2021 Magnum Porsche çekilişi katılımı hala devam ediyor. Magnum çubuklarından çıkan şifreyi hala 2992 kısa mesaj servis numarasına ya da www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesi üzerinden gönderebilirsiniz.