Geçtiğimiz sene pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte tüm Türkiye hatta tüm dünya evlerimize kapandık. Evde kalmaya başladığımız ve evde kaldığımız bu zorlu süreçte, pek çoğumuz televizyon izlemezken şimdilerde sıkıntıdan televizyon izlemeye başladı

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Geçtiğimiz sene pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte tüm Türkiye hatta tüm dünya evlerimize kapandık. Evde kalmaya başladığımız ve evde kaldığımız bu zorlu süreçte, pek çoğumuz televizyon izlemezken şimdilerde sıkıntıdan televizyon izlemeye başladık. Evde yapacak bir şey kalmayınca kurtarıcımız televizyon oldu. Ekmekler yapıldı, resimler çizildi, sporlar yapıldı yine gün sonunda televizyon karşısına oturuldu. Hal böyle olmuşken, televizyon kanalları ve dizi yapımcıları da kolları sıvadı. Her zamankinden daha fazla televizyon izlenen bu süreçte, çeşit çeşit diziler yayına girmeye başladı. Pandemi tam bitiyor dedik ve ikinci dalga yeniden nüksetti. Bunun sonucunda da evlerden çıkma hayallerimiz suya düşmüş oldu. Aşı bulunsa da daha bir süre daha evlerimizde kısıtlamalar ve karantina eşliğinde kalacağımızı ön görüyoruz. Peki, evlerde kaldığımız bu zorlu süreçte, ekranlara yeni gelecek olan dizilere bir göz atalım. Bu sene hangi diziler başlayacak, hangi diziler evlerimize konuk olacak görelim. 2021 yılında ekrana gelecek diziler neler ? Bu sene 2021'de hangi diziler başlayacak ? 2021 yılı dizi listesi !

Televizyon ekranlarında her gün yeni bir dizi başlarken bir yandan da pek çok dizi ekranlarda tutunamıyor ve izleyicisine veda ediyor. Eskiden bir dizi yayınlandığında ona ekranlarda kalabilmesi, izleyicisine alışabilmesi adına uzunca bir süre tanınırdı yani yayınlanan bir dizi en az 25-30 bölüm ekranlarda olurdu. Sonrasında eğer hala tutmuyorsa, final yapardı. Şimdi ise işler değişti. Şimdi artık hemen hemen her hafta ekranlara yeni dizi geliyor. Eğer şansı varsa tutanabiliyor ancak çoğu daha final yapamadan ekranlara veda etmek zorunda kalıyor. Durum böyle olunca da birçok kişi mağdur oluyor. Ancak kanallar da kendi işlerinde haklılar. Çünkü kanallarda dizi izlenmediğinde zarar ediyor. Kanallarda bu durumda zarar etmemek adına, yayınladıkları yeni dizilere 4 bölüm hakkı veriyorlar. 4 bölüm sonrasında hala izlenmiyorsa ve reytingleri düşükse, ekranlara veda ediyor. Final yapan dizinin hemen ardından yayınlanacak olan yeni diziler de hazır da bekliyor oluyor. Bir dizi tutmadığında, kanal hiç beklemeden yedek yeni dizisini izleyenlerin karşısına getiriyor. Bakalım bu sene hangi diziler ekranlara gelecek, hangi tutunacak, hangileri final yapamadan ekranlara veda edecek göreceğiz. 2021 yılında hangi diziler başlayacak ? 2021 yılında hangi diziler yayında olacak ?



2021 yılında hangi diziler ekrana gelecek ? 2021 yılı dizi listesi !

İlk olarak tv ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz sezon başlamış olan dizilerin listesine bakalım. Birçoğu daha yeni başlamışken bazıları da sezonun başında yayın hayatına başlamıştır. Başarılı oyuncuların yer aldığı diziler, sağlam konuları da barındırıyor. Bakalım hangileri uzun soluklu olurken hangileri kısa sürede ekranlara veda edecek.

ATV- Maraşlı

ATV- Akrep

ATV- Akıncı

Fox TV- Son Yaz

Fox TV- Sen Çal Kapımı

TRT1- Teşkilat

TRT1- Gönül Dağı

TRT1- Masumlar Apartmanı

TRT1- Uyanış Büyük Selçuklu

TRT1- Tövbeler Olsun

Star TV- Seni Çok Bekledim

Star TV- Sol Yanım

Star Tv- Menajerimi Ara

Show TV- Alev Alev

Show TV- Şeref Sözü

Show TV- Arıza

Kanal D- Sadakatsiz

TV8- Kırmızı Oda



Exxen- İşte Bu Benim Masalım

Netflix- Bir Başkadır

Gain Medya- Terapist

Blu Tv- Acans