Pandemi dönemi, koronavirüs salgını derken pek çok dizi final yaptı. Aksayan çekimler, oyuncuların devam etmek istememesi ve düşen reytingler birçok başarılı yapımın sonunu getirdi.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Pandemi dönemi, koronavirüs salgını derken pek çok dizi final yaptı. Aksayan çekimler, oyuncuların devam etmek istememesi ve düşen reytingler birçok başarılı yapımın sonunu getirdi. Dizi sektörü değişken bir sektör, final yapacak bir dizi yepyeni bir karar ile final yapmayabilir. Ancak bazı diziler bu hazin sondan kurtulamayabiliyor.

2020 senesinde pek çok dizi final yapmak zorunda kaldı. Bunların çoğu düşük reyting oranlarından dolayı ekranlara veda etti. Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk, Fox Tv'de yayınlanan Öğretmen, Kanal D'de yayınlanan Yeni Hayat, Star Tv'de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde, Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış gibi birçok dizi düşük reytinglerden dolayı final yaptı.

Düşük reytinglere, koronaya direnen bazı diziler de 2021 yılında final yapacak. 2021'de final yapacak diziler belli oldu.

2021'de Final Yapacak Diziler;

Çukur: Çukur dizisi 2021 senesinde kesin olarak final yapacak diziler arasında. Dizinin oyuncuları şimdiden başka projelerle görüşmeye başladı. Çukur dizisi Mayıs 2021'de final yaparak, ekranlardan ayrılacak.



Payitaht: Abdülhamid: Dizinin cenaze sahnesinin çekimleri için hazırlıklar şimdiden başladı. Mayıs ayında gerçekleşecek olan cenaze sahnesiyle, Payitaht: Abdülhamid dizisi de sevenlerine veda edecek.



Maria ile Mustafa: Senenin ilk ayrılan dizi Maria ile Mustafa olacak. Atv'de yayınlanan dizi, yayınlandığı günün en düşük reytinglerini alıyor. Aldığı düşük reytinglerden dolayı dizi final yapacak. Dizinin sözleşmesi Ocak 2021'de son buluyor. Yeniden sözleşme yenilenmeyeceği açıklandı.



Menajerimi Ara: Başlangıçta çok yüksek bir reyting ile başlasa da, başladığı gibi devam etmedi. İlginç senaryosu ile beğeni toplayan dizinin 2021'de final yapacağı konuşuluyor. Menajerimi Ara dizisi 2021 Mayıs ayında final yapmayı planlıyor.



Hekimoğlu: House Md dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisi güzel bir başlangıç yapsa da, devam ettiremedi. Kanal D'nin Salı günleri yayınlanan dizisi, yeni yayına giren dizilerden sonra izlenmedi. Masumlar Apartmanı dizisinin de yayına girmesiyle izleyicisini tamamen kaybeden dizi 2021 yılının Mayıs ayında final yapacak.