Sinemaseverler, 2020 yılı daha bitmeden 2021 yılında vizyona girecek filmleri merakla beklemeye başladılar.

Sinemaseverler, 2020 yılı daha bitmeden 2021 yılında vizyona girecek filmleri merakla beklemeye başladılar. Korku, aksiyon ve komedi gibi pek çok farklı türde olan bu filmler arasında bir serinin devamı olanların çoğunlukta olduğu görülüyor. Bunların yanı sıra yeni filmler de bulunuyor…





·



Oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Tyese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Helen Mirren ve Charlize Theron gibi önemli isimlerin bulunduğu , 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona girecek... Yönetmenliğini Justin Lin’in, yapımcılığını ise Vin Diesel, Chris Morgan ve Michael Fottrell’in yaptığı bu aksiyon filmi, adından da anlaşıldığı gibi serinin dokuzuncu filmidir.





· The Batman



Bir aksiyon ve gerilim filmi olan The Batman’in çekimleri, Korona salgınından dolayı bir süre durdurulmak zorunda kalmıştı. Mart ayında durdurulmuş olan çekimlerin Eylül ayından itibaren tekrar başlayacağı ve filmin 25 Haziran 2021’de vizyona gireceği biliniyor. Matt Reeves’in yönettiği filmin oyuncuları ise şu şekilde: Robert Pattinson, Paul Dano, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Zoe Kravitz, Jeffrey Wright.





· Mission: İmpossible 7 (Görevimiz Tehlike 7)



Christopher Mc.Quarrie tarafından yönetilen Mission İmpossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin yapımcıları arasında yine Mc.Quarrie ile beraber Jake Myers ve Tom Cruise bulunuyor. Tom Cruise aynı zamanda filmin başrol oyuncusu.



Bu aksiyon filmi serisi, aynı isme sahip eski bir televizyon dizisinden uyarlanmıştır ve en sevilen filmlerden biri haline geldiği için 1996 yılından beri seri için 6 film çekilmiştir. Yedincisinin çekimleri Korona salgınından dolayı yarım kalmış olsa da, filmin 23 Temmuz 2021’de vizyona girmesi bekleniyor.





· Sherlock Holmes 3



2021 yılında vizyona girecek filmlerden bir diğeri ise polisiye konulu filmlerin en sevilenleri arasında bulunan Sherlock Holmes 3’tür. Sir Arthur Conan Doyle tarafından oluşturulmuş olan Sherlock Holmes karakteri, polisiye türünün en başarılı karakterlerinden olduğu için bu karakterin bulunduğu birçok dizi de çekilmiştir.



22 Aralık 2021’de vizyona girmesi beklenen filmin yönetmenliğini Dexter Flechter yapmaktadır. Ayrıca henüz resmi bir fragmanı yayınlanmamış olan filmin başrol oyuncuları ise Robert Downey Jr. , Jude Law ve Rachel Mc.Adams’dır.



Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü


· Morbius: Living Vampire (Morbius: Yaşayan Vampir)



19 Mart 2021’de vizyona girmesi beklenen Morbius: Living Vampire (Morbius: Yaşayan Vampir), bir gerilim ve korku filmidir. Olağanüstü karakterlere sahip olan filmin yönetmenliğini Daniel Espinosa ve yapımcılığını, Matt Tolmach, Avi Arad ile Lucas Foster yapmıştır. Filmde Jared Leto, Jared Harris, Adria Arjına ve Tyrese Gibson gibi oyuncular rol almaktadır.





· Suicide Squad 2 (İntihar Timi 2)



İlk filmi ile ilgi toplamış olan Suicide Squad serisi, ikinci filmiyle 2021 yılında vizyona girecek filmler arasında bulunuyor. James Gunn tarafından yönetilen filmin önemli oyuncuları Margot Robbie, Viola Davis, David Dastmalchian ve Daniela Melchior’dur. Bu aksiyon ve macera filminin yayın tarihi ise 6 Ağustos 2021 olarak bilinmektedir.



· Avatar 2



Terminator ve Titanic gibi başarılı filmlerin de yönetmenliğini yapmış olan James Cameron, tam on bir yıl sonra Avatar serisinin ikinci filmini çekmeye başladı… Bilimkurgu konusundaki en başarılı filmlerden olan Avatar 2 filminde Sam Worthington, Stephen Lang ve Zoe Saldana gibi önemli isimler rol alacak. Filmin yayınlanma tarihi ise 17 Aralık 2021.





· The Tomorrow War



Askeri bir bilimkurgu filmi olan The Tomorrow War’ın yönetmeni Chris Mc.Kay’dır. Başrollerinde Chris Patt, Betty Gilpin, Keith Powers, Mike Mitchell ve Yvonne Strahovski’nin bulunduğu filmin yayın tarihi 23 Temmuz 2021’dir.



· Samaritan



Başrolünde başarılı oyuncu Sylvester Stallone’un bulunduğu Samaritan, 2021 yılında vizyona girecek filmlerdendir. Bu film, aksiyon ve gerilim türündedir. Ayrıca süper kahraman filmi olarak da kabul edilebilir. Julius Avery tarafından yönetilen filmin 4 Haziran 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. Ayrıca filmin, yayınlanmış olan resmi bir fragmanı henüz bulunmuyor.





· Godzilla ve Kong



Godzilla serisinin otuz altıncı, King Kong serisinin on ikinci filmi olan Godzilla ve Kong filmi, Adam Wingard tarafından yönetildi. Başrolde Alexander Skarsgar, Rebecca Hall, Millie Bobby Brown ve Brian Tyree Henry’nin bulunduğu filmin yayın tarihi 21 Mayıs 2021. Bir aksiyon filmi olan Godzilla ve Kong, 2021 yılında vizyona girecek filmler arasında önemli bir yere sahip. Çünkü fantastik konusundan dolayı pek çok seyircinin ilgisini çekiyor…



ilan365.net