2021 YKS sınav giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından YKS sınav giriş belgeleri de erişime açıldı. 2021 YKS sınav giriş yeri sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde…

ÖSYM son dakika açıklaması ile 2021 YKS sınav giriş belgelerini erişime açtı. Binlerce adayın katılacağı sınav öncesinde sınav giriş yerleri Büyük bir merakla bekleniyordu. YKS sınavına giriş yapacak olan adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile sınav giriş yerlerini sorgulaya biliyor. 2021 YGS sınavı ise 26 Haziran tarihinde gerçekleşecek.

2021 YKS sınavı için geri sayım devam ediyor. 26-27 Haziran tarihlerinde ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavı bu yıl yine 2 oturum olarak gerçekleşecek. ÖSYM son dakika açıklaması yaparak sınav giriş belgelerinin erişimi açıldığını duyurdu. YKS sınavına girmeye hazırlanan adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden sınav giriş yerlerini sorgulayabilir sınav giriş belgesine ulaşabilir.

2021-yks-sinav-giris-yeri-sorgulama-ekrani

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!

2021 YKS SINAVI NE ZAMAN?

2021 Yükseköğretim kurumları sınavı ÖSYM tarafından 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da YKS sınavı iki oturum halinde yapılacak. 26 Haziran günü temel yeterlilik testi yapılırken, 27 Haziran tarihinde ise alan yeterlilik testi ve yabancı dil testi sınavları gerçekleşecek.

2021 YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2021 YKS sınavına girmeye hazırlanan adaylar sınava girecekleri yerleri öğrenmek için ÖSYM'nin “https://ais.osym.gov.tr” adresine TC kimlik numaraları ve şifreleri ile girerek bilgilere ulaşabiliyor. Aynı zamanda sınav giriş belgesini de bu ekran üzerinden almak mümkün. Öğrenciler sosyal medya pandemiden dolayı sınavın ertelenmesi için hala kampanyalar yapmaya devam etse de YKS sınavı ÖSYM tarafından 26-27 Haziran tarihinde gerçekleşecek. YKS sınav giriş belgeleri bugün itibariyle Erişime açılırken ÖSYM başkanı Profesör Dr. Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adaylara başarılar diledi.