Suudi Arabistan koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldan bu yana ziyaretçi kabul etmiyordu. Ancak Geçtiğimiz günlerde yapılan Açıklama ile birlikte umre ve hac konusunda da kurallar esnetildi. Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş da bugün bir açıklama yaparak Ramazan Bayramı sonrasında Umre turlarının başlayacağını duyurdu. Peki, 2022 Umre fiyatları ne kadar oldu? 2022 Umre ziyaret ücretleri ne kadar?

Suudi Arabistan tüm dünyada Müslümanların beklediği umre için seferlerin başlatıldığını duyurdu. Neredeyse 2 yıldan bu yana Hac ve Umre ibadetini gerçekleştiremeyen Müslümanlar ise adeta Suudi Arabistan'a Akın etmek için sıraya girmiş durumda. Ülkemizde de 2022 Umre fiyatları ve umre seferleri hakkında araştırmalar başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Umre fiyatları hakkında son dakika açıklaması yaptı. Peki, 2022 diyanet umre fiyatları belli oldu mu? Diyanet umre ücretleri 2022 ne kadar?

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!

Diyanet 2022 Umre ücretleri açıklandı mı?

Koronavirüs pandemisi nedeni ile 2 yıldan bu yana yapılamayan umre seferleri Bu yıl gerçekleşecek. Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş konu ile ilgili bugün önemli açıklamalarda bulundu. 2 yıldan bu yana yapılamayan Umre Seferleri'nin Ramazan Bayramı sonrasında yapılacağını söyleyen Ali erbaş, 2022 ücretleri konusunda da çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor

Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş dün akşam yapılan iftar programı sonrasında basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldan bu yana yapılamayan Umre ziyaretçilerinin Bu yıl başlayacağını belirten erbaş, Ramazan Bayramı sonrasında seferleri düzenleyeceklerini dile getirdi. Vatandaşların onaya gitmek için heyecanlı olduğunu belirten erbaş, Umre konusunda yaş kısıtlaması olmayacağını da söyledi.