Yediiklim Yayınları ile gündeme gelen 2022 KPSS soruları şaibesi gündemde yerini korurken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine dikkat çeken bir yorum ve açıklama yaptı.

2022 KPSS sınavında çıkan soruların büyük bir bölümünün cevap şıklarına kadar Yediiklim Yayınları soruları ile aynı olması Türkiye gündeminde bomba etkisi yaratmış ve "İkinci Fetö Skandalı" olarak yorumlanmıştı.

Yaşanan şaibenin arkasından ise Yediiklim Yayınları ve Yediiklim Akademi'nin yanı sıra aynı adı taşıyan Yediiklim Okulları şube sahiplerinin de AKP'li ve MHP'li isimler ile anılması kafaları karıştırmış ve özellikle sosyal medyada dikkat çeken bilgi ve iddialar ile gündem olmuştu.

Tüm bu yaşanalar sonrası ise "Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna gülüyorum" diyerek konuya dikkat çeken CHP Lideri Kılıçdaroğlu gündeme damga vuran bir paylaşım yaptı.

Şubelerimiz | Yediiklim Yayıncılık

Bu arada KPSS'de 'aynı soru' iddialarının ardından durumun araştırılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermiş ve yoğun tepkilerin ardından ÖSYM Başkanı da alalacele görevden almıştı ki konuyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken o açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak "KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli. Bakanlığa da bunun için gitmiştim. Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna ise sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz."  dedi.

 

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?