Dünyanın en ünlü çizgi dizisi The Simpsons kehanetleri her sene manşetlerden inmiyor. Bugüne kadar pek çok sahnesi gerçekleşen Simpson'ların 2022 kehanetleri merak edildi.

Popüler animasyon serisi The Simpsons kehanetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok şeyi önceden yayınladığı iddia edilen Simpsonlar için kimi zaman hayranların yaptığı görseller denmiş kimi zaman ise birebir o bölümlerin gerçek sahneleri paylaşılmıştı. 

32 yıldır ekranda olan ve hala popülaristeisni sürdüren Simpsınlar'ın artık yeni yıla girmeden kehanetlerinin yazılaması normalleşti. Yeni yıla sayılı günler kalan şu günlerde The Simpsons'ldarki 2022 kehanetleri de merakla beklenmeye başlandı.

The Simpsonlar'ın bügüne kadar bildiği tahmin önceden gösterdiği iddia edilen dünyayı sarsan olaylardan bazıları şu şekilde;

simpson_191219

DİSNEY'İN FOX'U SATIN ALMASI: 

10. sezon bölümü When You Dish Upon A Star’da Homer'da  Fox, Disney’e satılıyordu. 2017 yılında Disney, 21st Century Fox’u 52.4 milyar dolar karşılığında satın aldı. 

TRUMP'IN BAŞKANLIĞI: 

2000 yılındaki Bart to the Future Simpsonlar bölümünde Bart geleceğe gidiyor ve ablası Lisa'nın ABD başkanı olduğunu görüyor. Bu bölümde Lisa başkanlığı Donald Trump'tan aldığı ve Trump'ın ülkeyi borç batağına soktuğu ifadelerine yer veriliyor.

KAMALA HARRİS BAŞKANLIĞI:

2000 yılındaki Bart to the Future bölümünde Lisa'nın üzerindeki mor kıyafet ve inci kolyeler Kamala Harris ile bire bir aynıydı.

KOLOMB HEYKELİNİN BAŞI KESİLMESİ

1990 tarihinde ki bölümde Bart’ı babası Homer’la birlikte elinde bir heykel başı halkla karşı karşıya geliyorlar. İlerleyebn dakikalarda bu heykel kafasının Springfield’ın kurucusu Jebediah Springfield’a ait olduğu öğreniliyor.

AKILLI SAATLER

995 sezonunun altıncı bölümünde Lisa’nın Düğünü’nde Lisa Simpson’ın kocasının bileğinde bir akıllı saat görünüyor. 

EBOLA VİRÜSÜ

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak

1997’deki Lisa’s Sax bölümünde Marge, hasta oğlu Bart’a “Meraklı George ve Ebola Virüsü” adlı bir kitap okumasını öneriyor.

KORONA VİRÜSÜ

1993’teki Marge in Chains adlı bölümde, Springfield’a yanlışlıkla bir Japon fabrika işçisi tarafından Osaka Gribi bulaştırılır.

ESKİ BEATLES MEKTUBU

1991 tarihli bir bölümde Ringo Star’ın on yıllar önce gruba gönderilen hayran mektuplarını yanıtladığı görülüyordu. 

LADY GAGA SUPER BOWL HAVADA UÇMASI

23. sezon finalinde Lady Gaga, Super Bowl’un devre arasında sahne alıyordu. 2012’de yayımlanan bir bölümde ise Lady Gaga Springfield sakinleri için verdiği konserde havada asılı duruyordu.