2022 TYP'lilere kadro verilecek mi? Milyonlarca TYP'linin merakla beklediği TYP müjdesi geldi mi? TYP kadroda son dakika gelişmesi var.

TYP çalışanına kadro verilecek mi? TYP'liler iş güvencesi istiyor. Çalışanların mağdur olmaması için Taşerona kadro ve iş güvencesi 2022 yılında da gündemde.

KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı!

TYP çalışanların kadro verilmesi için çalışmalar başladı. Mecliste 3600 derdi sonrası yeni gündem TYP'lilerin kadroya alınıp alınmaması oluyor. TYP işçilere kadro 2022 yılında çıkması artık mecburiyet haline gelmiştir.

Okullar kapanmadan işten atıldılar!

Taşeron işçiler en çok işlerinin bitmesi veya bitmeye yakın işten bilerek çıkartılması ve 1 yıl dolmadan işten çıkartılma gibi bir çok olayda zorluk yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son olay sonrası bizzat devreye girdiği ve TYP işçilerine kadro 2022 yılı bitmeden çıkartmayı kafaya koyduğu öğrenildi.

Özellikle seçim öncesi işsizliğin tavan yapmaması ve ekonominin çok kötüye gitmesi, olası bir işsizlik durumunda seçimde yüksek oy kaybettirme düşüncesi nedeniyle 2022 yılında TYP işçiye kadro gelecek gibi duruyor.

Konuyla ilgili İyi Parti ve CHP sürekli olarak Taşeron işçiye kadro çalışmaları yaptığı da biliniyor.

TYP kadro ne zaman çıkar? 

Son dakika gelen bilgilere göre TYP kadro 2022 yılında çıkacağı yönünde.