2023 YDS sınavına ilişkin soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı. YDS sınav sonucu nereden kontrol edilir? ÖSYM'nin son dakika açıklamasıyla birlikte bu tarihe kadar sonuçlara göz atabileceksiniz. Soru ve cevaplara yalnızca 10 gün bakılabilecek.

2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı bugün yapıldı. Sınav sonrası ise duyuru geldi ve soru kitapçığı ile cevap anahtarının yayınlandığı öğrenildi. Peki soru ve cevaplara nereden bakılacak? İşte haberimizde YDS sınavına ilişkin detaylar yer alıyor.

Soru ve Cevaplara Nereden Bakılacak?

2023-YDS/1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının  % 10'u şimdiden yayınlandı. Kontrollerinizi 19 Nisan'da 23.59 tarihine kadar ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihten sonra kontrol işlemi ne yazık ki mümkün olmayacaktır. 10 günlük süreniz bulunuyor.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!

ÖSYM YDS Sınavı Duyurusu!

ÖSYM'den gelen açıklamada "2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/1) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı" ifadesine yer verildi. ÖSYM resmi internet sitesinin bağlantı adresi de paylaşımda yerini aldı.