İNG Bank 2205 numaraya mesaj atan kendi müşterilerine 60 bin TL tutarında kredi veriyor. İNG Bank doğrultusundan uygulamaya koyulan kredi ile alakalı detayları haberimizde bulabilirsiniz…

2205 numaraya mesaj atan müşterilerine İNG Bank, şartsız 60.000 TL onay veriyor… Son dakika kampanyası bağlamında bankaların verdiği tüketici kredileri can simidi oldu. Vatandaşlar 2205 nolu numaraya mesaj atarak 60 bin TL tutarındaki kredi amacıyla onay alabilecek. Bankanın internet sitesi üzerinden oluşturulan bildirime göre banka üzerinden 50 bin TL tutarında kredi kullanmak isteyen vatandaşlar bankada hesabı bulunması koşulu ile müracaat yapabilecek. Hesabı üzerinden SMS yolu ile başvurabilindiği gibi, bankanın internet sitesi kullanılarak da müracaat yapılabilir. Son günlerde banka üzerinden oluşturulan kampanyalarda ön plana çıkan 60 bin TL tutarlı kampanyada vade 3 sene vadeli olarak belirlendi. Kampanya kapsamına yalnızca bireysel ve gereksinim kredi olan vatandaşlar başvurabilecek.  Sigortalı olarak her hangi bir yerde çalışan, emekli olan müşteriler müracaatlarını bankanın öngördüğü yöntemler ile yapmaları halinde düşük faiz oranlı, masrafsız kredi alabilecek.

2205 numaraya mesaj atan müşterilerine İNG Bank, şartsız 60.000 TL onay veriyor…

İNG Bank tarafından kendi müşterilerine müracaat konusu ile ilgili basitlikler tanıyor. İhtiyaç kredisine katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi olması halinde cep telefonunun mesaj bölümünü kullanarak müracaatlarını yapabilir. Kredi yazıp boşluk bırakılarak TC kimlik numarası yazılarak 2205 nolu numaraya mesaj gönderilebilir. Gönderilen mesaj ile 1 dakika içerisinde kredi neticesi bildirilecek, onaylanmış tutarın ne kadar bulunduğu belirtilecektir.

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!

İNG Bank SMS ile kredi müracaatı yapmanın yanı sıra ilaveten internet sitesi üzerinden de müracaat yapılabiliyor. Başvuru formu doldurularak prosedür yapan vatandaşlara kredi imkânı tanınıyor. İnternet sitesi üzerinden oluşturulan müracaat neticesi kısa sürede belli oluyor. Onaylanmış olan kredi tutarını almak amacıyla en yakın banka şubesine kimlik ile gidilerek kullanılabilir.

SMS tekniği ile müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, banka üstünde hesabı bulunuyorsa direkt olarak mobil programdan, banka şubelerine gitmeden krediyi kullanabilecek. Direkt program kullanılarak 60 bin TL tutarlı 3 sene vadeli düşük faiz oranlı krediye masrafsız bir şekilde kullanabilecek.