30.000 TL kredi ödemesi PTT üzerinden verilecek! Son dakika kampanyası başladı!

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

PTT üzerinden yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan kişilere yeni bir kredi paketi açıklandı ve 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi ödemesi verileceği duyuruldu. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız Aktif Bank aracılığı ile birlikte verilecek olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve dilediğiniz zaman bu banka üzerinden kredi onayı alarak hesaplarınıza bu ödemeleri yatırabileceksiniz. PTT sadece bireysel müşterileri değil emekli olan vatandaşlara da Kredi imkanı sağlayan bankaların başında gelmektedir.

2023 mart ayı içerisinde başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olarak 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını açıklayan PTT yeni kredi kampanyası ile birlikte vatandaşlara gelir belgesiz olarak 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturmaları halinde Kredi ödemelerini düşük faiz oranları ile birlikte verecektir.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz banka müşterisi olmanız halinde işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve nakit kredi ödemelerinizi hesabınıza yatırarak hemen aynı gün içinde alabileceksiniz. ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar PTT ihtiyaç kredisi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri için şubelere gitmeden de işlemlerini SMS atarak yapabiliyor. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz PTT yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 30 50 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.