Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir destek programı için harekete geçti. 300.000 TL daire desteği! Sadece o kişiler başvurabilecek.

18 yaş altı 3 çocuğu olan herkes... 300.000 TL daire desteği! Sadece o kişiler başvurabilecek!  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir destek programı için harekete geçti. Bakan Yanık Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı hakkında müjdeyi vatandaşlarla paylaştı. Bu program aracılığıyla 2 bin 23 konut verilecek ve hane başı için 300 bin TL destek ödemesi devreye alınacak. Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na konu hakkında bilgi verildi.

300.000 TL daire desteği! Sadece o kişiler başvurabilecek. 18 yaş altı 3 çocuğu olan herkes değerlendirme kapsamına alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi vefat edenler için önemli bir destek programı başlatıyor. Eşini kaybetmiş olan ve 18 yaş altı 3 çocuğu olan kadınlara 300 bin TL konut desteği verilecek. Projeyle ilgili merak edilen detaylar kapsamlı bir şekilde açıklandı.

300 BİN TL VERİLECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Bakanlık olarak konut başına 300 bin TL destek verirken, ihtiyaç duyulan kaynak belediyeler ve hayırseverler tarafından karşılanacak." dedi.

2 BİN 23 ADET KONUT TEMİN EDİLECEK

Bakan Yanık sözlerine "Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı çerçevesinde 2 bin 23 adet konut temini edeceğiz." şeklinde devam etti.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!

BİLGİ VERİLDİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na konu hakkında bilgi verilirken başvuru şartları da duyuruldu.

ŞARTLAR BELLİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında faydalanıcısı olmak, Konutların yapıldığı ilde yaşıyor olmak, 18 yaş altında 3 çocuğun olması.