3036 yılından Geldiğini iddia eden kahin sosyal medyayı adeta korku saldı. Kehanetlerini peş peşe sıraladı, dünya Karanlığa gömülecek taş taş üstünde kalmayacak.

Sosyal medya kullananlar daha önce birçok defa zaman yolcusu adı ile kendilerini tanıtan ve geleceğe dair haberler verdiğini iddia eden kişilerle karşı karşıya kalmıştır. Şimdi de TikTok fenomeni 3036 yılından geldiğini iddia ederek geleceğe dair kehanetlerde bulundu. Yayınladığı videoda geleceğe dair tahminlerde bulunan kahin, adeta sosyal medyaya korku saldı.

3036 yılından Geldiğini iddia eden Kâhin sosyal medyanın gündeminde. TikTok fenomeni olan ve ᄂIVΣ YӨЦЯ ᄂIΣ Adını kullanan bir internet kullanıcısı sosyal medya hesabından yayınladığı video ile dünyayı şaşırttı. Geleceğe dair korkunç tahminlerde bulunan Kahin, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken aynı zamanda kehanetleri dinleyenler de büyük panik yaşadı. Öyle ki büyük elektrik kesintisi ile dünyanın karanlığa gömülmesi ve gelecekte taş taş üstünde kalmaması gibi birçok kehanet var.

3036-yilindan-geldigini-iddia-eden-kahin-korku-saldi-titretti-tas-tas-ustunde-kalmayacak-kaos-el-1

HİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR ÖZGÜRÜZ

Kendisine Zaman Yolcusu adını veren ve 3036 yılından Geldiğini iddia eden Kahin tüyler ürpertici açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. tiktok'ta yayınlanan videoda kameraya bakan Kahin şu anda dünyanın hiç olmadığı kadar özgür olduğunu söyledi.

DÜNYA NÜFUSU REKOR SEVİYEYE ULAŞACAK

TikTok ve YouTube kanalından bir dizi video yayınlayan Kahin 3036 yılında dünya nüfusunun rekor seviyeye ulaşacağını ilerleyen dönemlerde kedi köpek gibi evcil hayvanların egzotik Hayvan olarak kabul edileceğini öne sürdü.

3036-yilindan-geldigini-iddia-eden-kahin-korku-saldi-titretti-tas-tas-ustunde-kalmayacak-kaos-el-2

BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

3036 yılından Geldiğini iddia eden Kahin büyük elektrik kesintisi Yani daha önce de birçok Şahin'in gündeme getirdiği “the big blackout” hakkında tarih de verdi. Kahin derin bir nefes aldıktan sonra Büyük elektrik kesintisinin 2052 yılının Aralık ayında gerçekleşeceğini öne sürdü. Ayrıca elektrik kesintisinin 5 yıldan fazla süreceğini belirtirken teknolojinin de kullanılması imkansız hale gelecek.

KAOS OLACAK TAŞ TAŞ ÜSTÜNDE KALMAYACAK

Sosyal medyada yayınladığı video ile dünyaya korku salan 3036 yılından Geldiğini iddia eden kahinin diğer kehanetleri ise şu şekilde;

"Beş yıl boyunca kargaşalar, isyanlar ve diğer şeylerin hemen hemen hepsi insanlar arasında gerçekleşiyor."

"Elektriği, interneti ve diğer unsurları tekrar kullanılabilir hale getirmeleri 20 yıla kadar sürüyor ve o zaman bile tam bir kaos ortamı hakim."

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!

"İster inanın ister inanmayın, hayvanat bahçelerinde köpekler, kediler, tavşanlar ve sincaplar gibi egzotik sayılan hayvanlar bulunuyor."

"Aslan ve kaplanlar gibi büyük kedi türleri, filler ve daha fazla hayvanın soyları tükenecek."

"Rüzgar tirbünlerine, yansıtıcı aynalara ve güneş panellerine ayrılan ve kilometrelerce süren geniş alanlarımız var."

"Yenilenebilir enerji sektörü bu bölgelerde yaşayan insanların çalışabileceği nadir işlerden bir tanesi olsa da, gerçekten çok tehlikeli."