3422 numarasına mesaj atan emekli 20.000 TL Fibabank üzerinden onay alacak. Emekli olan vatandaşlara müjdeyi Fibabank vermiş durumda.

3422 numarasına mesaj atan emekli 20.000 TL Fibabank bağlamında onay alacak...  Fibabank bağlamında tüketici kredisi kampanyasına katılarak müracaat yapacak olan emekliler amacıyla müjdeli haber geldi. SMS ile müracaatınızı gerçekleştirerek süratli bir şekilde 20 bin TL gelir belgesiz masrafsız olarak en makul faiz oranlarız verilerek anında alabileceksiniz. 

Sms ile tüketici kredisi müracaatı oluşturulan bankalarda en çok tercih edilen Fibabank emekli olan vatandaşlar amacıyla de yeni yapmış bulunduğu kampanyanın duyurusunu paylaştı. Emekli olan vatandaşlara bilhassa son günlerde bankalar üstünden nakit kredi kullanarak gereksinimlerini gidermek istemektedirler.  Emekli maaşını bu bankadan alıp almamanız ın mühim olmaması banka doğrultusundan yeni oluşturulan bir kampanya olarak duyuruldu. Emekli maaşımız Denizbank üstünde ise 20 bin TL üstünde de nakit kredi kullanabiliyorsunuz.

Sms ile müracaat yapacak olan emeklinin 3422 numarasını atmış bulunduğu mesaj ardından kimlik numarası üstünden değerlendirme yapılacaktır. Başvuru yapan emekliler t.c. kimlik numarası üstünden oluşturulan sorgulamada banka kredi puanı 1100 ve üstünde olması halinde süratli bir şekilde müracaatını gerçekleştirilecektir. Fibabank üstünden kredi kullanacak olan vatandaşlar 2 dakika amacıylade Kredi sonucunu öğrenebilecekleri bir kredi kampanyasına katılabilmeleri amacıyla müracaat yapması gerekiyor.

Fibabank yalnızca sms ile değil internet sitesi üzerinden müracaat alarak da emekli olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme sağlamaktadır. 20 bin TL'ye kadar kullanacağınız İhtiyaç kredisinde banka 3 sene vadeye kadar prosedür yapacak 3 ay ertelemeli olan bu Kredi kampanyasına katılarak süratli bir şekilde netice alabileceksiniz. 
 

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!