Onay müjdesi verilen 3600 ek gösterge sonrası kim ne kadar maaş zammı alacak merak edildi.

Onay müjdesi verilen 3600 ek gösterge sonrası kim ne kadar maaş zammı alacak merak edildi.

Milyonlarca vatandaşın maaş ve emekli ikramiyesinde artış sağlayacak olan 3600 ek göstergede sıcak gelişmeler peş peşe gelirken son olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da onay geldi.

Ekonomide gözlerin çevrildiği ek gösterge adımına ilişkin son taslak hazırlandı. İşte maaş artışları ve 3600 ek göstergeye ilişkin son dakika bilgileri...

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları

Konuyla ilgili ulaştığı detaylar ve kalem kalem kimin ne kadar alacağına ilişkin hesaplama ile zamlı maaş ve ikramiye tablosu şöyle oldu;

Ek gösterge çalışması ile polis, din görevlisi, öğretmen ve hemşire dışında kalan diğer unvanların ek gösterge rakamları 500-750 arası artırılacak.

Edinilen son bilgilere göre ise genel müdür yardımcısı, üniversite genel sekreter yardımcısı, il müdürü, bölge müdürü ve şube müdürü gibi tespit edilen bazı unvanlar, görevin önemi ve hiyerarşik yapı dikkate alınarak ek gösterge cetvelinde daha üst gruplara çıkarılacak.

Yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan kamu görevlileri için eğitim durumu da dikkate alınarak ek gösterge rakamı üzerinde çalışıldığı haberi ile zaten yardımcı hizmetler sınıfına da ek gösterge verilmiş olacağı biliniyor.

Ek gösterge haberleri ve çalışmalarına istinaden en son Habertürk ekranlarından ise şu tablo paylaşılmıştı;

3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? İşte ayrıntılar...