48000 TL borcu olanlar! Dikkat! Bu limitlerde krediler, faizsiz ve faizli olarak verilecek! Son dakika haberi!

Ülkemizde kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi kampanyası olarak araştırdıkları yerlerden birisi de Borç Kapatma Kredisi kampanyalarıdır. Bankalar kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatarak sizlere uygun faizlerle 60 ay vadeye kadar kredi imkanı vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, banka politikalarına uygun olduklarında 48.000 TL’ye kadar olan borçlarını tek bir bankaya taşıyarak kapatabilirler. Şimdi sizlere bu yazımızda bu bankaların kredi kampanyalarını ve başvuru şartlarından bahsedeceğiz.

Akbank 48.000 TL Borç Kapatma Kredisi

Akbank üzerinden 48.000 TL borç kapatma kredisi aldığınız zaman tüm banka kredi ve kredi kartlarınız kapatılacak ve 3 ay ertelemeli 60 ay vadeli kredi kullanacaksınız. Bu bankadan eğer sadece kredi kartlarınızı kapatmak istiyorsanız 20.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Banka kredi alacak olan müşterilerine bu imkanı sadece banka şubelerinden vermektedir. Akbank borç kapatma kredisi başvurusu yapacaksanız size en yakın olan Akbank şubesine giderek hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Fibabanka 48.000 TL Borç Kapatma Kredisi

Fibabanka üzerinden de diğer banka borçlarınızı kapatacağınız 48.000 TL’ye kadar kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Banka kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notunun en az 1100 ve üzerinde olmasını, kapatılacak kredi veya kredi kartı borçlarında bir gecikme olmamasını isteyecektir. Bu şartlara uygunsanız bankadan borç transfer kredisi olarak 60 ay vadeye kadar 48.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Başvurular sadece banka şubelerinden evraklar ile yapılmaktadır.

TEB 48.000 TL Borç Kapatma Kredisi

TEB bankası üzerinden de 48.000 TL’ye kadar anında onaylı borç transfer kredisi alabilirsiniz. İhtiyaç kredisi, kredi kartı ve KMH hesabınız için borçlarınızı kapatma kredisini kullanabilirsiniz. TEB kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka ihtiyaç kredisi başvurusu adı altında sizlere bu krediyi verecektir. Sadece borçlarınız için verilen bu krediyi çalışan, esnaf olan, emekli olan ve diğer tüm kredi ihtiyacı olan kişiler kullanabilmektedirler. Kredi başvurusu gelir belgesi, kimlik ve borç bilgileriniz evraklarınız ile size en yakın TEB şubesinden yapabilirsiniz. 48.000 TL üzerinde borcunuz varsa, bu kredilerde banka uygun kredi notu olması durumunda 100.000 TL’ye kadar size kredi kullandıracaktır.

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı

Faizsiz Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Faizsiz kredi almak için ülkemizde bulunan katılım bankalarına başvuru yapabilirsiniz. Diğer bankalardan aldığınız faizli kredileri Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Emlak Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankası şubelerine giderek 48.000 TL’ye kadar faizsiz borç kapatma kredisi alabilirsiniz. Bu bankalarda yapılacak tüm işlemler İslami şartlara uygun olarak verilmektedir. Sizde eğer Faizsiz borç kapatma kredisi alacaksanız ve kar payı ile 60 ay kredi onayı almak istiyorsanız evraklarınız ile bu bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.