İŞKUR ilanları bir çok vatandaş tarafından yakından takip ediyorum size de şu anda 5000 TL'ye çalışacak eleman aranıyor ancak bulunamıyor.

Türkiye'de işsizlik rakamları her geçen gün artarken İŞKUR üzerinden verilen ilanlar sayesinde insanlar iş bulma umuduna kavuşuyor. Özellikle sürecinde ekonomik durma noktasına gelse de iş arayan vatandaşlar için İŞKUR kurtarıcı olmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden hem Özel sektör hem de birçok kamu kurum ve kuruluşunun iş ilanları yayınlanıyor. İŞKUR personel alımı ilanları Türkiye'nin dört bir yanında yer alırken özellikle son dönemlerde bir iş ilanı vatandaşların dikkatini çekiyor. İŞKUR üzerinden açılan bir ilan da 5000 TL ile personel alımı yapılacağı duyuruldu ancak başvuru yok.

İŞKUR İŞ İLANLARI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR her gün yüzlerce iş ilanını sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin bütün illerinde devam eden personel alımı ilanları İŞKUR üzerinden paylaşılırken vatandaşlar İŞKUR kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra kendilerine uygun nitelikleri olan kişileri bularak başvurularını gerçekleştirebiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ya da farklı illerde bulunan İŞKUR şubeleri üzerinden yapılabiliyor. İŞKUR kayıt yaptırmak için şartlar ise şu şekilde;

14 yaşından büyük olmak

Kayıt işlemleri sırasında istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde doldurmak.

Eğitim ve meslek bilgilerini boş bırakmamak

İŞKUR kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra kaydınız 12 ay boyunca aktif olarak devam ediyor. Size uygun personel alımı ilanlarının açılması durumunda İŞKUR size mesaj göndererek de bilgi veriyor.

5000-tlye-calisacak-eleman-araniyor-iskur-ilanlari-icinde-muthis-firsatlar-var-ama-basvuru-yok-3

5000 TL MAAŞ İLE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden birçok farklı kurum ve kuruluşun iş ilanları vatandaşlarla paylaşılırken şu anda 5000 TL ve üzeri maaş ile personel alımı yapmak istediğini duyuran çok sayıda şirket bulunuyor. İŞKUR personel alımı ilanları bölümüne ulaşarak başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir aynı zamanda iş aradığınızı kuruma bildirdikten sonra size uygun işler çıkması durumunda aranmayı talep edebilirsiniz.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI SAYFASI EKRANI

İŞKUR kayıt ekranında iş arayan kaydı işlemlerinizi tamamladıktan sonra sitede bulunan ilanları kontrol etme şansınız var. Eğer açık iş ilanları hangileri diye merak ediyorsanız şu adımları izleyerek açık iş ilanları ekranına ulaşabilirsiniz;

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!

İŞKUR açık iş ilanları sayfasına ulaşın ve iş arayan girişi yapın.

Türkiye genelinde bulunan yüzlerce iş ilanı arasından size uygun olanları filtreleyerek bulabilirsiniz.