Son dakika haberi vatandaşları mutlu etmeye yetti. 6000 TL ödemeler hesaplara yatmaya başladı! TC. kimlik numarasına göre hemen kontrol edin. İşte tüm detaylar

Bankalar bağlamında 6000 TL'ye kadar nakit ödeme alabilmek isteyen vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan yeni kampanya ile derin bir soluk aldı. Yapılan son dakika habere göre t.c. kimlik numarasına göre verilmesi plan edilen nakit kampanyası 6000 TL alabilmek isteyen vatandaşlar amacıyla özel ya da kamu bankalarından kampanya düzenlenecek. Acil nakit ihtiyacınızın olması halinde 6000 TL ödeme alabilmek isteyen vatandaşlarımıza t.c. kimlik numarasına göre 3 sene vadeli olarak tüketici kredisi imkânı sunulmaktadır. 6000 TL ödeme alabilmek isteyen vatandaşlarımız müracaat gerçekleştirmek amacıyla kredi notlarının ideal olması şartı ile kredi müracaatında bulunabilirler.

Akbank 

Ev Hayali Kuranlara Müjde! Vakıfbank'tan Konut Kredisi Hamlesi: 1.6 Milyon TL'nin Taksiti Belli Oldu! Ev Hayali Kuranlara Müjde! Vakıfbank'tan Konut Kredisi Hamlesi: 1.6 Milyon TL'nin Taksiti Belli Oldu!

6000 TL nakit ödeme alabilmek isteyen vatandaşlar t.c. kimlik numaralarını 4425 numarasına SMS göndererek Akbank'ın tüketici kredisi kampanyasına katılabilmektedir. Yapılan başvurular ardından banka sizlere 3 dakika içinde kredi sonucunuzu iletmektedir. Onaylanan tutarınız da en yakın Akbank şubesinden kullanabilmektesiniz. SMS ile kredi onayı alan vatandaşlarımız banka üstünde hesapları var ise Akbank'ın mobil programı üstünden giriş yapılabilir internet bankacılığı parolası ile mobil programı üstünden 7/24 onaylanmış olan tutarı banka şubesine gitmeden belge ya da imza işlemleri olmadan hesabına getirebilmektedir.

Denizbank 

Özel bankalar dâhilinde en çok tercih edilen bankaların içinde ilk sırada Denizbank bulunmaktadır. Denizbank'ın duyurmuş bulunduğu son kampanyaya göre gereksinim kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 6000 TL'lik gelir belgesi olmadan kredi müracaatı düzenlediğini açıkladı. Sizlerde en yakın Denizbank şubesine giderek veya Denizbank'ın Resmi Web Sitesi üzerinden müracaat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank tüketici kredisi müracaatlarında 3 sene vade ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli tüketici kredinizi anında kullanabilmeniz mümkün.

Burganbank 

Burganbank'ın tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımız SMS yolu ile müracaatte bulunabilmektedirler. Cep telefonlarınızın SMS kısmından Kredi yazıp boşluk bırakarak t.c. kimlik numaranızı 
SMS göndererek bankanın düzenlemiş bulunduğu kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Öte yandan Burganbank bağlamında ve Burganbank ATM'leri üzerinden ünün her saati süre sınırlaması olmadan müracaatı imkânı da sunulmaktadır.