Dolar kurunda olan beklenmedik büyük artış bir taraftan, diğer taraftan ÖTV’nin yüksek oluşu yabancı araç satışlarını nerdeyse durma noktasına getirmişti.

Bu fiyata kaçmaz! 65.700 TL’ye sıfır araç Türkiye’de satışta! Alıcılar bütçelerine göre araç bulamadıkları için alım yapamayıp pazardan uzaklaşmışlardı. Bu satış durgunluğu sektörden ekmek yiyen galericileri hatta ikinci el satıcılarını da büyük çapta etkilemişti. Araç ile iş yapan kişiler ise fiyatlar karşısında iş yapamaz duruma gelip kan ağlamaya başlamıştı.

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!

65.700 TL’ye Araç Olur mu Diyenleri Şaşırttı

29 Ekim tarihinde piyasada ilk görülecek olan otomobil gerçekten halkı şaşırtacağa benziyor. Tümü ile Türk Malı ve üretimi olan araç Gemlik’te üretilecek. Piyasaya çıkacağı ilk andan itibaren piyasaya yön vereceği düşünülmektedir. Şehir içi kullanıma çok elverişli olan model büyük talep daha şimdiden almaya başladı denilebilir. Otomobilin internete bağlı olacağı açıklandı.

Böylece araç içi internet kanalıyla müzik dinlemek ve çocuk oyunlarının mevcut olacağı biliniyor. Aynı zamanda yolculuk yaparken ajandanız kanalıyla bazı şeyleri de yapabilmeniz mümkün olacak.

Türkiye Otomobil Girişim Grubu AŞ tarafından yeni otomobillerin üretileceği bildiriliyor. Yeni nesil araç kategorisinde değerlendirilmektedir. Bu araçlara sahip olmak isteyenler takipte kalmalı.

Marka: E-CAR K3-KLS

Fiyat: 65.700 TL

Marka: E-CAR K3-KLS

Güç: 2100W

Maksimum Hız: 35 km/s

Menzil: 40 - 50 km

Şarj Süresi: 5 - 6 Saat

Akü: 12V*23AH
 

ilan365.net özel haber