Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi personel alımlarına hız vermiş durumdalar. Bu anlamda baktığımız zaman Temizlik görevlisi, memur ve itfaiye eri kadroları için sınavlar ve alımlar yapılacak. İşte başvuru şartları ve detaylar

7.000 TL maaşla ikamet şartsız! Büyükşehir belediyesi 80 temizlik personeli ve onlarca itfaiyeci, memur alımı yapıyor... Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 kişilik kantenjana temizlik personeli alımı için detayları paylaştı. Aynı zamanda Adana Büyükşehir Belediyesi'de 75 itfaiye eri alımı ile 4 memur ve 1 fizikçi alımı için ilan çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine görevlendirmek üzere onlarca temizlik görevlisi alım ilanları paylaşıldı.  Antalya İnsan Kaynakları A.Ş birimine gerçekleştirilecek. Daimi statüde alınacak personel adayları için sağlanan başvurular devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi 80 memur alabilmek dahilinde ilanlar açıkladı. İtfaiye eri için en az 50, memur kadrosu için ise 75 KPSS puanı istenmekte. Adayların seçilebilmesi için yazılı ve sözlü sınavda yapılacak. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı


Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alırken belli kriterleri sağlamak lazım. Alınacak personellerin öncelikle en az ilkokul mezunu olması gerekir. Şartları sağlayanlar anında başvuru yapabilecek. 

Alım Yapacak Kurum: Antalya İnsan Kaynakları A.Ş.

Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 80 personel

Meslek Adı: Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak )

Başvuru Tarihleri Açıklandı  6 - 10 Haziran 2022

Başvuru Adresi: Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa Antalya

İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor! İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri ve memur alımı

Adaylar, başvuru yaptıkları esnada kendileri için istenen belgeleri getirecektir. 18.07.2022 – 22.07.2022 tarihleri ortasında Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Seyhan/Adana adresine müracaatlarını yapabileceklerdir.

- Elektronik ortamda belediyenin [email protected] e-posta adresine gönderilecektir.

- Şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu Adana Büyükşehir Belediyesi (Reşatbey Mah. Atatürk Cad. Seyhan/Adana) adresine gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediye mesul olmayacaktır.)

KAYNAK: ilan365.net