8 Mart 2019 Bim Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Uygun fiyatlar ile iş gören ürünlere yer veren Bim market bu haftada birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

8 Mart 2019 Bim Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Uygun fiyatlar ile iş gören ürünlere yer veren Bim market bu haftada birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Bim 8 mart aktüel ürünlerin birçoğu garantili olarak müşterilere sunulacak olup herhangi bir ürün sorununda garanti kapsamına girerek ürünlerin arızaları giderilecek veya Bim mağazalarından aktüel ürünleri satın alırken satın alma fişi ile herhangi bir sorunda iade ederek paranızı geri alabilirsiniz.

8 Mart Bim Aktüel ürünleri ile birlikte bu hafta elektronik ürünler, ev ürünleri, çocuk odası ürünleri, mutfak gereçleri ve temizlik ürünleri gibi birçok ürün ile ön plana çıkıyor. Birazda bu ürünlerin detaylarına girerek ne gibi özellikte ve ne tarz ürünler 8 martta bim mağazalarına gelecek bir bakalım...

HP Markalı Notebook


8 Mart Bim Aktüel ürünlerin ilk ön plana çıkan ürünlerinden birisi HP markalı notebook oluyor. Siyah renk ile müşteriler için satışa sunulacak notebook, windows 10 işletim sistemi ile birlikte geliyor ve 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Bunların yanı sıra 1366 x 768 piksel ekran görüntüsü ve 15,6 inçlik ekranı ile dikkat çekiyor. Ancak şunu belirtmeliyiz ki ekran çözünürlüğü HD olarak gelmiyor. 4 GB ram ve 500 GB Hard Disk ile 64 bit işletim sistemi ile üretilmiştir.

Ekran kartı olarak tümleşik amd readon ekran kartı ile üretimi gerçekleştirilmiş ve bunun yanı sıra çift haparlör ile satışa sunulmayı bekliyor. Ürünün fiyatına gelecek olursak 1,499 TL ile raflardaki yerini alacak.


Trust Markalı Oyun Kolu


2 yıl garantili olarak ve 19,90 TL olarak satışa sunulacak oyun kolu bilgisayar için tasarlanmıştır. Kolu masaüstü ve diz üstü bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun kolu kablolu olarak tasarlanmış olup usb girişi ile bilgisayarınıza bağlayarak kullanabilirsiniz.

HP Wi-Fi Yazıcı Destjet 2620


Bir diğer öne çıkan elektronik ürünlerden biriside HP markalı Wi-Fi Yazıcı Destjet 2620 oluyor. 2 yıl garantili olarak ve wi-fi özelliği ile ön plana çıkan yazıcı 175,00 TL olarak 8 Mart 2019 Bim marketlerinde yerini alacaktır.


Meizu a20 Bluetooth Haparlör


Yine 8 Mart 2019 Bim aktüel ürünlerinde dikkat çeken ürünlerden biriside 75,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak ve 2 yıl garantili olarak garanti hizmeti verecek Meizu marka a20 bluetooth haparlör dikkat çekiyor. Ürün 1,800 Mah batarya ve 15 saat kullanım süresi ile ön plana çıkıyor. Elektronik severlerin ve bu tarz bir ürüne ihtiyacı olanların işine yarayacak bir ürün 8 martta bim'de yer alacak.

LCD Ekran Temizleyici Set


LCD, plazma, led ve laptop ekranlarını temizleyebileceğiniz ekran temizleyici set 9,95 TL ile 08 Mart 2019 Cuma günü Bim marketlerinde satışa sunulacaktır.

Kiwi Premium Meyve Sebze Presi


8 Mart 2019 Cuma günü öne çıkan aktüel ürünlerinden bir diğeri ise 2 yıl garantili olarak ve 249,00 TL olarak satışa sunulacak olan Kiwi Premium Meyve Sebze Presi oluyor. 700 ml meyve suyu kapasitesi ve meyve posaları için ise 600 ml kapasite ile satışa sunulmayı bekliyor. Meyve sebze presi bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir ve kolay bir şekilde parçalara ayrılabilmektedir. Ürün satın alırken fişini de almayı ve herhangi bir olumsuzlukta iade etme hakkınızı kullanabileceğinizi unutmayınız.

Fakir Blender Robot Set


Bir diğer ürün ise Fakir marka ile satışa sunulacak olan blender robot set oluyor. İlgili ürün 169,00 TL ve 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak olan ve 8 Mart 2019 Bim aktüel ürünleri arasında yer alan blender robot seti 1500 wat ve pembe rengi ile dikkat çekmektedir. Üründe 2 kademeli hız ayarı bulunmakla birlikte paslanmaz çelik ve ergonomik tutuş ile mutfak işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Diğer ürünlere bir göz atacak olursak tek fiyat teflon ürünler 12,90 fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır. Bunun yanı sıra bir diğer dikkat çeken ürün ve bebeği olanların işine yarayacak olan fonksiyonel bebek beşiğinin yanı sıra İP bebek kamerası oluyor. 149,00 TL ile satışa sunulacak olan bebek kamerası trax marka ve 2 yıl garantili olarak 8 mart bim'de yer alacaktır.