Salgın döneminin getirdiği olumsuz ekonomik koşullar gereği vatandaş tüketim tercihini ucuz olandan yana kullanıyor. Süreç gereği salgın seyri ve toplum sağlığı göz önüne alınarak uygulanan tedbirler birçok vatandaşın gelir kaybı yaşamasına sebep olmuştu

Salgın döneminin getirdiği olumsuz ekonomik koşullar gereği vatandaş tüketim tercihini ucuz olandan yana kullanıyor. Süreç gereği salgın seyri ve toplum sağlığı göz önüne alınarak uygulanan tedbirler birçok vatandaşın gelir kaybı yaşamasına sebep olmuştu. Sosyal devlet ilkesi gereği salgın sürecinin başından itibaren sürdürülen çeşitli yardım kampanyaları vatandaşlara rahat bir nefes aldırmıştı. Ancak salgın döneminin beklenenden uzun sürmesi ile birlikte vatandaşlar tüketimleri ve tüketimden doğam giderlerini tekrar masaya yatırmak zorunda kaldı. Birçok aile geliri olmaksızın enflasyon oranlarına paralel olarak artan giderlerini karşılamakta zorlanıyor. Her geçen gün hane geliri ile gideri arasındaki farkın keskin çizgilerle açıldığını fark eden vatandaşlar devlet desteklerinin yanı sıra kendileri de önlem alarak süreci en az hasarla atlatmaya çalışıyor.

A101 11 Şubat'a Özel ucuz indirimli ürün kataloğu!



Evin olmazsa olması temel gıda ihtiyaçlarını daha ucuza karşılamak isteyen vatandaşlar çareyi yaygın ve ucuzluğu ile nam salmış market zincirlerinde arıyor. Bu bağlamda bahsi geçen market zincirleri arasında en ucuz market olma özelliği ile vatandaşlara uzun yıllardır hizmet veren A101 vatandaşların başlıca tercihi olarak dikkat çekiyor. Raflarında bulunan ucuz gıda paketleri ile birlikte market bünyesinde satışa sunmuş oldukları meyve sebze seçenekleri ile de vatandaşlara başka adres aratmamaya devam ediyorlar. Artan enflasyon oranları ile mücadele etmeye çalışan vatandaşlar salgın döneminin yaşattığı gelir kaybını da göz önünde bulundurarak tercihini bu marketten yana kullanıyor.



Sunmuş olduğu temel gıda ihtiyaçlarının yanı sıra ucuz aktüel ürün katalogları ile de vatandaşların beğenisini kazanan market her hafta belirli ürünleri ucuz yolla vatandaşlarla buluşturuyor. Vatandaşlar tarafından gerek markette bulunan afişler gerekse çeşitli web siteler aracılığı ile takip edilen yeni A101 aktüel ürünleri ucuz ve kullanılabilir olması dolayısı ile sıklıkla tercih ediliyor.

İndirimli Ürünler Kataloğu


Market ve Pazar alışverişlerinde bütçenizi önceden bilmek ve buna göre hareket etmek size ciddi bir avantaj sağlayacaktır. Bununla birlikte sahip olmak istediğiniz ürünlerin hangi zaman zarflarında marketlerde yerini alacağını biliyor olmanız da mevcut bütçenizi yönetmenize olanak sağlar. Bazı durumlarda market raflarında yerini alacak olan uygun aktüel ürünler sınırlı miktarda gelmektedir. Mağaza tarafından sunulan katalog hizmetlerinden yararlanarak takip ettiğiniz takdirde hangi ürün için ne zaman harekete geçmeniz gerektiğini de önceden kestirebilirsiniz.



Çoğu market gibi A101’ e de kimi ürünler farklı zaman aralıklarında farklı sayılarda gelebilmektedir. Bu ürünler arasında çoğu zaman teknolojik ürünler, dekorasyon ürünleri ya da kozmetik ürünleri yer almaktadır. Mevcut A101 aktüel ürün katalogları sayesinde hangi ürünün ne zaman geleceğini ve ne kadar fiyata sahip olduğunu öğrenebileceğiniz gibi tarihi henüz gelmemiş kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz.



A101 ürün kataloğu size birkaç gün öncesinden mağaza ilanları ile ulaşır. Böylelikle uzun zamandır sahip olmak istediğiniz ancak bir türlü fırsatını yakalayamadığınız ürünlerden önceden haberdar olabilirsiniz. Önceden haberdar olduğunuz bu ürünlere yönelik bütçeyi oluşturabilirsiniz. Açıklanan ürünler ile birlikte tarihlerine de dikkat ederek mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz.



Çeşitli aktüel ürün seçeneklerinin yanı sıra A101’ de bu hafta adı altında yürütülen satış programlarından da yararlanabilirsiniz. Ülke genelinde yaygın kullanım özelliğine sahip olması ile bilinen market zinciri gıda hizmetinin yanı sıra çeşitli kalemler ile vatandaşların tercih noktası haline gelebiliyor. A101 ucuz ev ürünleri sayesinde birçok öğrenci ya da farklı bir şehre taşınmış insanlara ucuz bir şekilde evlerini kurma imkânı da sağlıyor. Sunmuş olduğu ucuz alışveriş imkanı ile kullanıcılarını arttırmaya da devam ediyor.