A101 3 gün sürecek dev indirim kampanyası. Her hafta aktüel ürünleri yayınlanan A101'de bu hafta gelecek indirimli ürünlere hafta sonu kampanyası yaptı.

A101 3 gün sürecek dev indirim kampanyası. Her hafta aktüel ürünleri yayınlanan A101'de bu hafta gelecek indirimli ürünlere hafta sonu kampanyası yaptı. 3 gün sürecek dev indirim kampanyası kapış kapış gidiyor. A101 Aktüel ürünleri neler var? A101'de bu hafta ucuz ürünler sizlerle.

Türkiye de en büyük market zincirleri içerisinde adını konuşturanlardan biride A101 olmuştur. A101 her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden güzel ve uygun fiyatlara ürünler getirecek. Her hafta güncel ürünlere yer veren A101 gelecek hafta ise teknolojik ürünlere yer verecek. Her bütçeye hitap eden kaliteden ödün vermediği için en çok tercih edilenler arasındadır. Gelecek haftanın ürünleri belli olduğu için ürünlerin geldiği gün A101 kapılarında sıralar oluşmaktadır. Kimse kaliteli ürünleri uygun fiyata kaçırmak istemez elbette. Tercih edilmesinden ötürü git gide şubeleri artmaktadır. Artık bir bölge ve mahallede en az 2 adet şube oluşumlarını görüyoruz. Şubelerin artış olması demek her hafta gelen ürünlerin o belgede ikinci bir şansı demek. Sayılı sayıda gelen ürünler ne yazık ki her müşterimiz faydalanamıyor. Ne kadar fazla şube o kadar fazla şans demek. Ürün alımlarınızda şubenizi işlek bir yerde değil de daha sakin bir hudutta olan bir yerden almayı tercih ederseniz yetişme oranınızı etkileyebilir.

29 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında A101 gelecek ürünlere baktığımızda ilk olarak göze çarpan Huawei Band 4 oluyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip ve özellikleriyle dikkat çeken Huawei Band bileklik modelimiz raflarda yerlerini alıyor. Bu bileklik modelimizin fiyatını A101 179 TL’ye satışını yapıyor. Haftaya ise dikkatleri çeken 2 adet televizyon modeli yer alacak. Bir model akıllı televizyon diğer model ise LED televizyon olarak karşımıza çıkarılıyor. 50 inç Toshiba 50ul3a63dt 4K ultra HD akıllı televizyon modeli satışlara A101 tarafından 3.299 TL olarak belirlendi. Diğer ürün ise 40 inç Samsung 40N5000 LED televizyon modeli 2.299 TL fiyat ile satışa sunulmaktadır.

A101 Aktüel ürün broşürü yayınlandı!



A101 GÖZE ÇARPAN ÜRÜNLERİ NELERDİR?

A101 her hafta müşterilerine oldukça güzel ve uygun ürünleri beğenilerine sunuyor. Müşteri memnuniyetini ön planda izleyen A101 şube zinciri oluşturmuştur. Her hafta ayrı ayrı ürünleri farklı kategoriden seçerek ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Müşterilere ürünün bir hafta sonra gelecek ürünlerini tanıttığı için ürünün geldiği günde kapıda sıralar oluşuyor. Müşterilerin hepsi ürünleri elde etmek istiyor fakat ürünler kısıtlı sayıda getiriliyor. Bu hafta göze çarpan bir diğer ürün ise akıllı telefon Oppo Realme C2 oluyor. 32 GB depolama alanı sunan oppo satışa 1.799 TL olarak sunulmakta.



A101 UZAKTAN EĞİTİME EL ATTI

Son zamanlarda uzaktan eğitim sistemine geçiş yaptığımız dönemde en çok ihtiyacımız olanlardan biride tablet oluyor. A101’de bu duruma el atarak haftaya raflarda tablet için yerini açtılar. Samsung Galaxy Tab A SM-T510 tablet modeli 1.399TL olarak satışa sunulacak. Diğer bir raflarında yer verdiği ürün ise Piranha gaming mouse 34.95 TL fiyatıyla raflarda yerini alıyor. Işıklandırmalı yine Piranha marka oyuncu klavyesi ise satışlara 39.95 TL olarak çıkarıldı.



A101 ÜRÜNLERİ SAY SAY BİTMEZ!

Her hafta bol bol ürünleriyle raflarını dolduran A101 ürünleri saymakla bitmiyor. Piranha kulak içi kulaklık en çok istenilen ve A101 satışlarında 39.95 TL fiyatla müşterilere sunulmakta. Yine aynı markanın uzatma kablosu 3 USB girişli 49.95 TL den getirilmiştir. Meşhur oyunumuz PUBG oyun kolu ise satışa 24.95 TL’den çıkarılmıştır. Markamızın son olarak ürünü ise piranha oyuncu kulaklığı olmuş ve fiyatı 59.95 TL’den satışa sunulmuştur. Haftaya gelecek olan ürün içerisinde birde elektrikli scooter’da yer alacak. A101 satış fiyatı ise 2.699 TL olarak belirlendi. Fırsatları ve indirimleri kaçırmayın.