A101 4 Nisan 2019 aktüel ürünlerini içeren kataloğu yayınlandı. Nisan'ın ilk haftasında A101 marketlerinde neler var diye merak eden tüketiciler için detaylı anlatım ve içerikler haberimizde yer almaktadır.

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?
A101 4 Nisan 2019 aktüel ürünlerini içeren kataloğu yayınlandı. Nisan'ın ilk haftasında A101 marketlerinde neler var diye merak eden tüketiciler için detaylı anlatım ve içerikler haberimizde yer almaktadır... Her hafta birbirinden farklı aktüel ürünleri ile müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen A101 farklı ürün seçenekleri ve yelpazesi ile bu haftada dolu dolu... Bu hafta A101 aktüel ürünlerinde neler var birlikte bakalım...

Elton Marka 55 İnç Ultra HD Dual Led TV


Neredeyse her hafta televizyon satışı gerçekleştiren A101, Nisan ayının ilk haftasında da tüketicilerine geniş ekranlı bir televizyon satmayı amaç edinmiş ve Elton markası tarafından üretilen 55 inç'lik ekranı ile ultra hd dual led televizyonu satışa çıkaracaktır. Eğer evinizin odası geniş ise 55 inçlik geniş ekranlı televizyonu tercih edebilirsiniz. Özelliklerinden bahsetmek gerekirse 3840 x 2160 ultra HD ekran görüntüsü sunan Elton TV, smart uydu alıcısı ile donatılmıştır. Ayrıca televizyon içerisinde dahili wi-fi alıcısı bulunmakta olup, modeminize uzaktan hiç bir araç gerekmeksizin bağlanabilir ve işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Ultra HD led televizyonun ekran yenileme hızı 1000 Hz olarak tasarlanmıştır. 2 adet farklı 10 w ses çıkışı yer almakta olup, 3 adet HDMİ girişi ve 3 adet usb girişi bulunmaktadır. 4K görüntü desteği de sunan televizyon 2,599 TL fiyat etiketi ile 2 yıl garantili olarak satışa çıkacaktır. Garanti kapsamı Sunny markası tarafından sağlanacaktır.

A101 Aktüel Altus Tezgah Seviyesi Buzdolabı


A101 4 Nisan 2019 Perşembe Aktüel ürünlerinin bir diğer ürünü ise Altus markası tarafından üretilen Tezgah Seviyesi Buzdolabı oluyor. Ürünün özelliklerini incelediğimizde ise soğutucu bölmede aydınlatma yer alıyor ve çevrilebilen kapı yönü ile tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra A+ enerji sunabilen buzdolabının diğer özellikleri ise dondurucu ve sebzelik bölmesi bulunmaktadır. 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak ürünün fiyatı 549,00 TL olarak belirlenmiştir.

A101 Sinbo Kablosuz Su Isıtıcı


Bir diğer ürün ise kablosuz olarak tasarlanan ve 2200 W güç ile desteklenen ayrıca 1,7 litrelik cam kapasitesine sahip olan ürünün diğer özelliklerini şöyle sıralayabiliriz... Aşırı ısınmayı önleyici ve susuz çalışmayı engelleyen emniyet sistemi ile desteklenmiştir. Kaynamayı gösteren LED iç aydınlatması bulunan su ısıtıcısı 2 yıl garantili olarak satışa çıkacak ve 69,95 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır. Ürünün fişini almayı unutmayınız...

Casper Via A2 Cep Telefonu


A101 Aktüel 4 Nisan 2019 kataloğunun dikkat çeken ürünlerinden biriside Casper markası tarafından üretilmiş olan Via a2 cep telefonu oluyor. Neredeyse sürekli cep telefonu satışı gerçekleştiren A101 bu hafta casper markasının ürettiği telefonun satışını gerçekleştirecek olup, 5,7 inçlik ekrana sahiptir. Diğer özellikleri ise; full lcd hd+ips ekran bulunan 3 GB ram ile desteklenen ürün, 32 GB dahili hafıza ile donatılmıştır. 3,000 Mah pili bulunan üründe parmak izi okuyucusu da yer almaktadır. 8 çekirdekli işlemciye sahip Casper cep telefonuna sahip olmak isteyen tüketiciler 899,00 TL fiyat etiketi ile ürünü 2 yıl garantili olarak temin edebilirler.

Singer Marka Promise 1408 Dikiş Makinesi


Bir diğer A101 Aktüel ürünü ise Singer markası tarafından üretilen 1408 Dikiş Makinesi oluyor. Üründe 8 değişik dikiş ve dekoratif desen seçeneği sunan ayrıca 5 mm genişliğinde zikzak dikiş gerçekleştirebilen makine, çift iğne kullanımı ile yan yana ve paralel dikiş dikebilme olanağı sunmaktadır. Singer dikiş makinesine sahip olmak isteyenler 2 yıl garantili olarak ve 399,00 TL fiyat etiketine sahip olabilirler.

Arzum AR-4069 2'si 1 arada Dikey Elektrikli Süpürge


4 Nisan 2019 A101 Aktüel ürünlerin bir diğeri ise Arzum markası tarafından üretilmiş olan dikey tasarımlı elektrikli süpürge oluyor. Toz torbası bulunmayan ürünün, toz haznesi sayesinde toz torbasından tasarruf edilebilmektedir. 800 W motor gücü ile tasarlanan ve 1,5 L toz haznesi ile donatılan ürünün toz hazne kısmı yıkanabilmektedir. Arzum tarafından 3 yıl garantili olarak ve 139,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak ürün 4 nisan tarihinde a101'de yer alacaktır.

A101 Gold Baby Çift Yönlü Bebek Arabası


299,95 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak çift yönlü bebek arabası 4 Nisan 2019 tarihinde A101 marketlerinde yer alacaktır. Ürünün özelliklerinden bazıları ise; tam yatabilen üç kademeli sırt dayanağı ile tasarlanan ve sabitlenebilen ön ve arka tekerler ile yokuş kısımlarda emniyet sağlayabilmektedir. Ürünün tekerlerinde amortisör yer almakta olup, herhangi bir tümsekte işe yarayacaktır. Bunları yanı sıra 5 nokta emniyet kemeri, 360 derece dönebilen ön tekerlekler, geniş hacimli sepet, 15 kilograma kadar taşıma kapasitesi, azor boya maddesi içermemekte olduğu da belirtilmiştir. 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak ürün bir çok özelliğe sahiptir.