Türkiye'nin en çok tercih edilen ve talep gören marketlerinden olan A101 market, aylık aktüel kataloğunu müşterileri ile paylaştı. A101 market ve Bim, Şok, Migros, Carrefour gibi marketler haftanın belli günlerinde düzenli olarak her hafta çeşitli aktüel

Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor
Türkiye'nin en çok tercih edilen ve talep gören marketlerinden olan A101 market, aylık aktüel kataloğunu müşterileri ile paylaştı. A101 market ve Bim, Şok, Migros, Carrefour gibi marketler haftanın belli günlerinde düzenli olarak her hafta çeşitli aktüel kataloglar yayınlıyor. Çeşitli aktüel kataloglar yayınlayan bu marketler, müşterilerini daima mutlu etmeyi başarıyor. A101 market her hafta belli aralıklarla müşterilerinin en çok talep ettiği konularda ürün getirerek, aktüel kataloğunu yayınlıyor. A101 market geçen hafta aktüel katalog yayınlandı. Ancak bu aktüel katalog ile yetinmeyip bir de müşterilerine sürpriz bir katalog yayınlandı. A101'in yayınladığı bu sürpriz katalog da birbirinden kullanışlı ve piyasaya göre uygun fiyatlı ürünü yer alıyor. A101 aktüel katalog içerisinde adeta yok yok diyebiliriz. A101 aktüel katalog daha çok teknolojik ürün ağırlıklı. a101 aktüel katalog içerisinde sizleri neler bekliyor gelin bir bakalım. A101 aktüel katalogda neler var ? Bu hafta A101'de neler var ?

A101 aktüel katalog yayınlandı !

İlk olarak baktığımız zaman son zamanların en popüler ürünlerin olan akıllı saatin kataloğun en başında yerini aldığını gördüğümüzü söyleyelim. Xiaomi markasının Band 3 akıllı bilekliği A101 markette sizleri bekliyor olacak. A101 marketlere gelecek olan Xiaomi Band 3 akıllı bileklik 2 yıl garanti fırsatı ile 89.90 TL'den sizleri şubelerde bekliyor olacak.

Bunun yanında mutfakta kurtarıcısı sayılabilecek zamandan tasarruf ettiren Kiwi markasının akıllı damacana başlığı da tekrardan A101 marketlere geliyor. Uzun zamandır şubelere gelmeyen bu akıllı damacana başlığının bekleyeni çoktu. Kiwi KWP 8510 şarjlı su pompası 39.95 TL'den satışa sunuluyor.

Aprilla markasına ait kablosuz erkek traş makinesi de yine A101 marketlerde, müşterilerini bekliyor olacak. A101 marketlere gelen Aprilla kablosuz erkek traş makinesi 69.95 TL olarak satışa sunuluyor.

Sinbo'nun profesyonel narenciye sıkacağı da A101 marketlere geliyor. Sinbo markasının meyve sıkacağı ise 99.95 TL'den müşterilerini bekliyor olacak.

Felix markasına ait dijital tartı ise aktüel kataloğun en çok beklenen ürünlerinden biri diyebiliriz. Felix markasının yağ ve su ölçen tartısı, baskülü ise 89.95 TL'den sizleri A101 market şubelerinde bekliyor olacak.

Reeder markasının akıllı cep telefonu ise oldukça merak ediliyor. A101 marketlerde satışa sunulanacak olan Reeder markasına ait P13 model Blue cep telefonu 1.299 TL'den satılacak.

Seg markasının fırını ise yeni evlenecek çiftlere veya evlerindeki beyaz eşyaları değiştiren kişiler için ideal. Seg markasının STF 65 turbo fırını 1.299 TL'den satışa sunuluyor.

Flavel markasına ait Türk kahvesi makinesi, 2 yıl garantisiyle 199 TL'den satılacak.

Toshiba markasının full hd televizyonu 2.899 TL'den satılıyor. Bunun yanında yine Toshiba markasına ait olan Toshiba android 4k smart led tv ise 3.999 TL'den A101 marketlerde sizleri bekliyor olacak.

A101 markete gelecek olan teknolojik aktüel ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmak isteriz. Beğendiğiniz ve ihtiyacınız olan bir ürün varsa elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.