Bim 5 Nisan 2019 Aktüel ürünlerini içeren kataloğu yayınlandı. Her hafta müşterilerinin ilgisini çekmeyi başaran Bim Nisan ayının ilk haftasında da birbirinden farklı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmayı planlıyor.

Bim 5 Nisan 2019 Aktüel ürünlerini içeren kataloğu yayınlandı. Her hafta müşterilerinin ilgisini çekmeyi başaran Bim Nisan ayının ilk haftasında da birbirinden farklı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmayı planlıyor... Bim bu hafta ev ürünlerine yoğunluk verilmiş olup, ev hanımlarına hitap eden aktüel ürünleri ile ön plana çıkıyor. Gelin birlikte 5 Nisan 2019 Bim Aktüel kataloğunda hangi ürünler, hangi fiyata satılıyor inceleyelim...

Bim 5 Nisan Kumtel Cam Ankastre Seti


5 Nisan 2019'da gelecek aktüel ürünler kataloğunda ilk sırada Kumtel markası tarafından üretilen ve cam olarak tasarlanan ankastre seti dikkat çekiyor. Kumtel cam ankastre setini siyah renk ile tasarlamış ve 60 CM'lik ebatları ile dikkat çekiyor. Ürün alüminyum filtre ile tasarlanmış olup, manuel kontrol imkanı sunmaktadır. Bunların yanı sıra 650 m3/h motor yer almakta ve 163 W güç ile donatılmıştır.

Bim aktüel kataloğunda verilen bilgiler doğrultusunda 4 gözü gazlı, siyah cam gövdesi bulunan ve otomatik düğmeden çakmaklı olarak tasarlanan ankastre'de gaz emniyeti bulunmaktadır. Ürünün panelleri full olarak cam ile donatılmış, a sınıfı enerji sağlamaktadır. 57 litrelik fırın kapasitesi, 3 program, termostat ve 2 adet dikdörtgen tepsi yer almaktadır. Siyah cam ile tasarlanan ankastre 999,00 TL olarak satışa sunulacak olup, 2 yıl garanti kapsamı bulunmaktadır.

Kiwi Marka Çay Makinesi


Bir diğer Bim aktüel ürünü ise Kiwi markası tarafından üretilen çay makinesi oluyor. Çay makinesinde tasarruflu demleme sistemi yer almakla beraber, çıkarılabilir paslanmaz filtre, paslanmaz gizli rezistans ve aşırı ısınma koruması bulunmaktadır. Siyah olarak tasarlanan ürün 2200 Watt olarak güçlendirilmiş ve 89,00 TL ile satışa çıkacaktır.

Fakir El Mikseri


Pembe tasarımı ile dikkat çeken Fakir marka el mikseri 300 Watt güç kapasitesi sunmaktadır. Ürünün yanında çırpma ve yoğurma aparatı bulunmaktadır. Ürün 75,00 TL fiyat etiketi ile Bim 5 Nisan 2019 aktüel ürünleri arasında yer almaktadır.

Tefal Marka Buharlı Ütü


Bim Aktüel 5 Nisan 2019 kataloğunda Tefal markası tarafından üretilen  2400 watt güç kapasitesi sunan ve 35 g/dk sürekli buhar çıkışı, 120g/dk şok buhar çıkışı ve 270 ml su haznesi bulunmaktadır. 179,00 TL fiyat etiketi ile 5 Nisan 2019 Cuma günü bim marketlerinde satışa sunulacaktır.

3 Tekerlekli Pazar Arabası


Bim 5 Nisan 2019 AKtüel ürünlerinin bir diğeri ise farklı renk ve desenlerde ürün satışa sunulacaktır. Merdiven, kaldırım ve benzeri engelleri rahatlıkla aşmayı kolaylaştıran hareketli tekerlek bulunmaktadır. 3 tekerlekli pazar arabası 5 nisan 2019 Cuma günü 45,00 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacaktır.