Türkiye'nin en sevilen alışveriş mağazalarından olan Bim market, Türkiye'de binlerce şubeye sahip. Hemen hemen her ilde ve her ilçede bulunan Bim market, müşterilerini her konuda mutlu etmeyi ve memnun etmeyi biliyor.

Türkiye'nin en sevilen alışveriş mağazalarından olan Bim market, Türkiye'de binlerce şubeye sahip. Hemen hemen her ilde ve her ilçede bulunan Bim market, müşterilerini her konuda mutlu etmeyi ve memnun etmeyi biliyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda ürünler getiren ve yine aynı doğrultuda indirimler yapan Bim market, aktüel ürünlere de doymuyor. Her hafta şubelerine getirdiği aktüel ürünler sayesinde vatandaşlar ihtiyaçları olan ve alamk istedikleri ürünleri çok uygun fiyata alabilme şansı elde ediyorlar. A101, Şok, Migros ve Carrefour gibi benzer marketlerle sıkı bir yarış içerisinde olan Bim, rakiplerini geçmek için elinden geleni yapıyor. Her hafta gıdadan teknolojiye, giyimden ev tekstiline pek çok alanda aktüel ürün getiren Bim market, bu hafta da müşterisini memnun etmeyi başarıyor. Bim markette 19 Ocak Salı günü itibariyle satışa sunulacak olan aktüel ürünler de yok yok ! İç giyim, ev giyimi, dışarıda giyilebilecek ürünler ve daha fazlası sizleri Bim marketlerde bekliyor olacak. Bim markete gelecek olan ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmamanızı hatırlatmak isteriz. Bim şubelerine hemen hemen tüm ürünlerden getirse de bazen bazı şubelerde her ürün olmayabiliyor. Bu durumda yapmanız gereken ise size en yakın diğer şubelere bakmak olacaktır. Hatta imkanınız varsa da size en yakın olan büyük Bim mağazalarına bakmanızı öneririz çünkü büyük olan mağazalara daha çok ürün çeşidi gidiyor. Daha çok ürün çeşidinin yanında büyük olan mağazalarda ürünlerin stokları da daha fazla oluyor. Geçelim Bim aktüel kataloğa. Bim bu hafta neler getiriyor ? Bim aktüel katalogda neler var ? Bim aktüel katalog yayınlandı mı ? Bim 19 Ocak Salı aktüel katalogda neler var ? Bim 19 Ocak Salı aktüel katalog !

Bim 19 Ocak Salı aktüel katalog;

Bim aktüel kataloğun ilk sayfasına bir göz atalım. Bim aktüel kataloğun ilk sayfasında daha çok giyim ve iç giyim üzerine ürünler sizleri bekliyor olacak. Bebekler içinde çeşit çeşit ürünlerin olduğunu söyleyebiliriz. Kadın ve erkek atletler oldukça uygun fiyatlarla sizleri bekliyor olacak. Kadınlar için de birbirinden farklı iç çamaşırları olduğunu söyleyebiliriz.



Bim aktüel kataloğun ikinci sayfasına da bir göz atalım. Bim aktüel kataloğun ikinci sayfası, ilk sayfasına göre biraz daha farklı ürünlerden oluşuyor. Bim aktüel kataloğun ikinci sayfasında müşterileri daha çok kişisel bakım ürünleri bekliyor. Çok sevilen markalardan olan Urban care markasının ürünleri bu hafta Bim'e geliyor. 19 Ocak Salı gününden itibaren sizleri bekleyen ürünler, oldukça uygun fiyatlı olarak sizleri bekliyor. Bunun yanında Oral-B markasına ait şarjlı diş fırçası da sizleri 129 TL'den mağazalarda bekliyor olacak. Oral-B şarjlı diş fırçası yetişkinler için olsa da çocuklar için olan çeşitleri de mağazalara gelecek. Bunun yanında diş macunu ve ağız bakım sularında da kaçırılmayacak fiyatlar olacak. Saç tokaları, taçlar ise mutlaka alınmalı.