17 Kasım Salı günü başlayıp 24 Kasım Salı günü bitecek indirim günlerinde neler indirime girecek, Bim'de bu hafta neler var sorularına yanıt Bim'den geldi. Bim bu haftaki indirim kataloğunu yayınladı.

17 Kasım Salı günü başlayıp 24 Kasım Salı günü bitecek indirim günlerinde neler indirime girecek, Bim'de bu hafta neler var sorularına yanıt Bim'den geldi. Bim bu haftaki indirim kataloğunu yayınladı. Peki, Bim'de bu hafta neler var ?

Bim aktüel ürünler kataloğu dahilinde gelen indirimli ürünler oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. 17 Kasım ve 24 Kasım süresi boyunca olacak indirimlerde yok yok ! Deodorantlar, makyaj aydınlatması, dudak nemlendiricisi, kolay manikür setleri gibi birçok kozmetik ürün var. Bu kozmetik, bakım ürünlerine ek olarak bir de Milka çikolata, Kahve Dünyası'na ait çikolata çeşitleri, Biscolata bisküvileri ve daha birçok sevilen abur cubur çeşiti mevcut. Bim'e gelen aktüel ürünleri incelemek için aşağıya kataloğu sizler için ekliyoruz.

Bim Aktüel kataloğunun ilk sayfasına baktığımızda daha çok kozmetik ürünlerin yer aldığını görüyoruz. Saç kremi, nemlendirici, parfüm ve makyaj ürünlerine ihtiyacınız varsa bu sayfadaki ürünler tam size göre diyebiliriz.



İkinci sayfaya baktığımızda ise, ilk sayfaya oranla bambaşka bir sayfa bizi bekliyor. Bim aktüel kataloğunun ikinci sayfasındaki ürünler hem kadın hem erkek hatta büyük küçük demeden herkesin seveceği ürünler. Herkesin severek yiyeceği abur cuburları bu sayfada bulabilirsiniz.