Ülkemizde çeşitli marketler bulunuyor. Bu marketleri birbirinden ayıran ve birbirinin önüne geçiren en önemli özelliklerden biri düzenledikleri indirimler oluyor.

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir
Ülkemizde çeşitli marketler bulunuyor. Bu marketleri birbirinden ayıran ve birbirinin önüne geçiren en önemli özelliklerden biri düzenledikleri indirimler oluyor. Marketler, müşterileri kendisine çekmek ve müşteriyi kendisine bağlamak için fırsat ürünlerine raflarında sık sık yer veriyor. Bim marketler zincirinde bu durum diğerlerinden farksız değil. Bim'de müşterilerini etkilemeke ve onları mutlu etmek için çeşitli indirimler düzenliyor. Bim indirimlerinde bazen en sevilen ve müşterisi tarafından en çok tercih edilen ürünler yer alırken bazen de marketin raflarına henüz yeni koyulmuş ürünler yer alıyor. İndirimlerin yanında bir de aktüel ürünler mevcut. Bim marketin aktüel ürünler kataloğu her hafta baştan sona değişiyor. Bim yayınladığı aktüel kataloglar ile vatandaşları etkilemeyi başarıyor. Her hafta Salı günü başlayan aktüel ürünlerin satışı genellikle 1 hafta sürüyor. Ancak üzülmeyin, aktüel ürünler her hafta hem ürün çeşitliliği açısından hem de stok açısından yenileniyor. Bim market bu haftanın aktüel kataloğunu da yayınladı. Bu katalog hem haftanın ilk aktüel kataloğu hem de Şubat ayının ilk aktüel kataloğudur. Bim'in Şubat ayı için hazırladığı indirimler ve aktüel ürünler sizi adeta mutluluktan havalara uçuracak ! Bim bu hafta şubelerine ve raflarına neler getiriyor neler. Bim marketin aktüel kataloğu yayınlandı. Bim aktüel kataloğunda neler var ? Bim'de bu hafta neler olacak ? Bim bu hafta neler getirecek ? Bim 2-5 Şubat aktüel katalog yayınlandı !

Bim 2-5 Şubat Aktüel Katalog

Bim marketin bu hafta yayınladığı aktüel katalog, sevgililer günü haftasına hazırlık kataloğudur. Sevgililer gününe hazırlık haftasında, Bim market aktüel kataloğunda da sevgililer gününe özel ürünler yer verilmiştir. Sevgililer gününün hemen öncesinde Bim, sevgililer gününde kullanabileceğiniz ya da hazırlıklarınızı tamamlamanıza yardımcı olacak ürünlere yer vermiş. Sevgililer günü dışında da ürünlere yer vermiş. Birçok abur cuburun yanında ev tekstili ve ev eşyaları olan beyaz eşyalara ve elektrikli mutfak aletlerine de yer vermiştir.

Bim Şubat ayı aktüel kataloğun ilk sayfasına bir göz atalım. Bim aktüel kataloğun ilk sayfasında daha çok kadın müşterileri ilgilendirecek ürünler yer alıyor. Birbirinden farklı ve kaliteli çeşit çeşit iç giyim ürünleri ve pijamalar yer alıyor. Bunun yanında eşinize, sevgilinize sevgililer günü için hediye olarak alabileceğiniz çeşitli ürünler de yer alıyor. Sevgililer günü konseptine uygun çeşitli kırlentler, porselen kapaklı kupalar, pembe ledli ayna, baskılı desenli çanta, şekerli makyaj fırçaları ve iç çamaşırı, pijama ürünleri yer alıyor. Ayrıca Bim, sevgililer gününe özel ruby çikolatalı pembe çikolatalar ve gofretler de getiriyor.



Bim aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise daha çok mutfak ürünlerinin yer aldığını görüyoruz. Özellikle yeni evlenecek kişiler için çeyiz ürünleri yer alıyor. Kütahya Porselen'in yemek takımları sizleri Bim market şubelerinde 479 TL'den bekliyor olacak. Bunun yanında Bim'e sık sık gelen Kumtel markasına ait dinamik ankastre sette 999 TL'den sizleri Bim şubelerinde bekliyor olacak.



Bim aktüel ürünler kataloğunun üçüncü sayfası özellikle YouTube gibi sosyal mecralarla ilgilenenleri ilgilendiriyor. Bim market YouTube videosu çekmek isteyen kişilere vlog çekimlerinde yardımcı olacak ürünler getiriyor.



Bim aktüel ürünler kataloğunun bir sonraki sayfasında sizi daha çok ev tekstilinde kullanacağınız ürünler karşılıyor. Çift kişilik, tek kişilik nevresim takımları, yorganlar, yastıklar ve buna ek olarak halı, masa örtüsü ve havlu gibi ürünler de sizleri bekliyor olacak.



Bim aktüel ürünler kataloğunun son sayfasında ise daha çok mutfakta bulunan abur cubur ve yiyecekler yer alıyor. Pirin., mercimek gibi bakliyatların yanı sıra Bim'de ilk kez satışa sunulan çikolatalar da bulunuyor. Ayrıca reçel, çerez, bal ve un gibi ürünler de yine sizi 2 Şubat Salı itibariyle Bim market şubelerinde bekliyor olacak.