Kurulduğu günden bu yana müşterilerine uygun fiyatlar ile yüksek kaliteli ürünler sunma amacı ile hizmet veren ve bu hizmetlerine devam etmek isteyen Şok Aktüel ürün katalogları ile ön plana çıkıyor. Güncel olarak ürün kataloglarına yer veren ve müşteril

Kurulduğu günden bu yana müşterilerine uygun fiyatlar ile yüksek kaliteli ürünler sunma amacı ile hizmet veren ve bu hizmetlerine devam etmek isteyen Şok Aktüel ürün katalogları ile ön plana çıkıyor. Güncel olarak ürün kataloglarına yer veren ve müşterilerini bilgilendirerek alışveriş hizmetini kolaylaştırmaya çalışan Şok hafta içi fırsatları ile de müşterilerinin memnuniyetini kazanmak istiyor. Şok 6 Şubat 2019 Aktüel katalogları yayınlanmış olup 12 şubat tarihine kadar market mağazalarında müşterileri ile buluşacak.

Şok 6 şubat 2019 aktüel ürünlerden en dikkat çeken 3 ürünü şok aktüel haberimizde paylaşıyoruz.

VESTEL Vtab 7810 Tablet


Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve çeşitli ürünleri ile müşterilerine hizmet verme amacı güden Vestel, Şok Aktüel ürünleri arasında tablet ürünü ile yerini almış durumda. Şok Aktüel 6 Şubat ile 12 Şubat tarihleri içerisinde şu özellikleri ile müşterileri hizmetine sunulacak. 2 MP ön ve arka kamerası ve 1 GB ram özelliklerine sahip olan tablet Vestel'in Vtab modelinin 7810 serisidir. 7,85 inç ekranı ile 1024x768 ekran çözünürlüğü ile satışa sunulan tabletin bir diğer özelliği ise 8 GB dahili hafızaya sahip olmasıdır. Çok yüksek özelliklere sahip olmayan bu tablet 299 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır.



 

Fakir Saç Kurutma Makinesi


2 yıl garantili ve 64,90 TL fiyat bandı ile karşımıza çıkan Fakir marka saç kurutma makinesi 06-12 şubat tarihleri içerisinde Şok marketlerinde yer almayı bekliyor. 2000W gücüne sahip saç kurutma makinesinde 2 Hız ayar kademesi bulunuyor. Soğuk fön düğmesi ile saça daha kalıcı şekil verebilme özelliğinin yanı sıra Dar fön başlığı ve Asma halkası bulunuyor.


Teba Elektrikli Çelik Cezve


İsmi pek duyulmadık bir marka olarak Şok Aktüel ürünleri arasında yer alan Teba Elektrikli Çelik Cezve 44,90 TL etiket fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Kahve sevenlerin dikkatini çekecek bir ürün ve uygun fiyat etiketi ile 06-12 Şubat 2019 tarihleri içerisinde Şok marketlerde yer almayı bekliyor. Ürünün 2 yıl garanti süresinin yanı sıra 800 W güç ile 4 fincan kahve kapasitesine sahiptir.



Şok Aktüel ürünleri arasından en dikkat çeken 3 ürünü haberimizde listeledik.