Şok marketten başka; BİM A101 katalogları da haftalık olarak güncellenmektedir. Ürünlerin güncellenmesinde vatandaşların talepleri göz önünde bulundurulmaktadır.

Şok marketten başka;


  • BİM

  • A101 katalogları da haftalık olarak güncellenmektedir.


Ürünlerin güncellenmesinde vatandaşların talepleri göz önünde bulundurulmaktadır. Bu çerçevede en çok talep gören ürünler diğerlerine göre daha sık şekilde temin edilebilmektedir. Siz de Şok marketlerin bu hafta satışa sunacağı ürünleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Şok Market’e Bu Hafta Hangi Ürünler Gelecek?




Şok market aktüel ürünleri haftalık olarak belirlenmektedir. Belirlemelerde müşteri isteklerinin yanı sıra özel günlere göre de hareket edilmektedir. Bayram zamanları çikolata ve şeker, okul zamanlarında kırtasiye ürünlerinin getirilme nedeni de budur. Bu hafta bilindiği üzere Sevgililer Günü yaklaşmaktadır. Marketin aktüel ürünlerinde sevgiliye hediye olarak alınabilecek hediyeler bulunmaktadır.

Aktüel ürünler konusunda vatandaşların stoklara dikkat etmeleri gerekmektedir. Market, ürün türüne göre değişim gösteren stoklar temin etmektedir. Ayrıca stokların tükenmesinden sonra yenilenmesi de mümkün değildir. Ancak yeni bir katalogda aynı ürün bulunması halinde alımlar sağlanmış olacaktır. Bundan kaynaklı olarak sayılacak olan ürünleri temin edebilmek adına markete erken saatlerde gidilmesi önerilmektedir.

Şok 10 Şubat 2021 Katalog




Merak edenler için 10 Şubat Şok katalog ürünleri uzun zaman öncesinden yayımlanmıştır. Market bu hafta içerisinde;

  • Filtre Kahve Makinası,

  • Kavanoz Çeşitleri,

  • French Press Demlik

  • Tefal Seramik Tabanlı Ütü,

  • Bluethoot Kulaklık,

  • Saç Düzleştirici,

  • Lazer Epilasyon Cihazı,

  • Akıllı Robot Süpürge getirecektir.


Sayılan ürünler açıklandığı üzere stoklarla sınırlandırılmış durumdadır. Ürünlere ek olarak farklı çikolata türleri ve kozmetik ürünleri de katalogda bulunmaktadır. Bu hafta özellikle parfüm gibi kozmetik ürünlerin satışlarının yüksek olması beklenmektedir. Zira Sevgililer Günü zamanlarında kozmetik ürünlerinin hediye edildiği bilinmektedir.

Şok Market Sevgililer Günü teması üzerinden farklı ürünler de temin etmektedir. Siz de en yakın market şubesini ziyaret ederek ürünleri yakından inceleyebilirsiniz. Bazı durumlarda tedarikçi nedenli temin sorunları yaşanabilmektedir. Böyle sorunların yaşanması halinde müşteriler market çalışanları tarafından bilgilendirilmektedir.

Şok Market Ürünlerinde Fiyatlar




Uygun fiyatlı olan market zincirlerinde pek çok ürün piyasa değerlerinin daha altında olan rakamlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Bu rakamlar sadece aktüel ürünler için geçerli değildir. Bilindik markaların gıda ve temizlik ürünlerinde de aynı sonuçlara erişim sağlanmaktadır.

Şok Market aktüel ürün fiyatları piyasa değerleri ile kıyaslandığında oldukça düşük rakamlar verildiğini söylemek mümkündür. Diğer marketlerin aktüel ürünlerinde de aynı sonuca ulaşılmaktadır. Bu durum bazı kesimleri rahatsız etmektedir. Gerçekleştirilen indirimlerin özellikle esnafın satışlarına engel olduğu düşünülmektedir. Bundan ötürü çeşitli zamanlarda aktüel ürünlerin satılmayacağı haberleri çıkmaktadır. Fakat konu hakkında resmi bir adım atılmış değildir.

Şok Market Mesai Saatleri Değişti Mi?




Korona Virüs hemen her sektörü olumsuz olarak etkilemektedir. Bu durumun nedeni salgını önleme adına başlatılan çalışmalar olarak gösterilmektedir. Market zincirlerinin mesai saatleri de aynı nedenlerden ötürü değiştirilmiştir. Değişen mesai saatleri vatandaşlara resmi olarak duyurulmuştur. Hem aktüel ürünleri alabilmek için hem de normal zamanlarda alışveriş için;

  • Hafta içlerinde mesai saatleri 10:00 – 20:00

  • Hafta sonlarında mesai saatleri 10:00 – 17:00 şeklindedir.


Bilindiği üzere market mesai saatleri uzun zamandan beridir salgın önlemleri yüzünden değişmiştir. Ancak alınan önlemler meyvelerini vermeye başlamıştır. Bu da akıllara normalleşme adımlarının ne zaman atılacağı sorusunu getirmektedir. Normalleşme ile birlikte mesai saatleri yeniden değişirse gerekli duyurular anında yapılacaktır.