Kurulduğu günden bu yana perakende sektöründe hizmet sunmakta olan Şok marketler zinciri, ülkemizin birçok bölgesinde hatta ilçelerine bile gelmiş durumda. Türkiye'nin en uç köşelerine kadar uzanan ve mağazacılık sektöründe hizmet sunan ve sunmaya devam

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!
Kurulduğu günden bu yana perakende sektöründe hizmet sunmakta olan Şok marketler zinciri, ülkemizin birçok bölgesinde hatta ilçelerine bile gelmiş durumda. Türkiye'nin en uç köşelerine kadar uzanan ve mağazacılık sektöründe hizmet sunan ve sunmaya devam eden Şok market, bunların yanı sıra şok aktüel ürünleri ile de ön plana çıkmaktadır. Her hafta birbirinden farklı ürünler ile müşterilerin dikkatini çekmeyi başaran Şok 16 mart 2019 tarihi itibari ile de farklı ürünler ile ve hafta sonu ürünleri ile dikkat çekiyor.

Ülkemizin 81 ilinde faaliyet gösteren ve 6 binden mağazası bulunan ayrıca 24 dağıtım merkezi ile toplamda 25 bin gibi bir çalışan sayısına ulaşan Şok, müşterilerin birçok ürünü tek yerden karşılamasını sağlıyor. Dağıtım ağı ile de 81 ilin ve ilçenin mağazalarına ürün lojistiği sağlayan ve sürekli kendisini geliştiren yeni mağazalar açmaya devam eden Şok market, her yıl gelişmeye devam ettiği alınan veriler doğrultusunda ortaya çıkıyor. Bu hizmetlerin yanı sıra aktüel ürünleri her hafta belirleyerek tüm mağazalarında aynı gün satışa sunuyor ve aktif hale getiriyor. Bu hafta sonu yani Şok 16 mart 2019 aktüel ürün listesine de ilan365.net olarak sıraladık.

ŞOK AKTÜEL

Aktüel kataloğu incelediğimizde 16 Mart 2019 ile 19 Mart 2019 tarihleri için geçerli olduğu gözükmekte olup, ilk ürün İpana 3DW Luxe parlatıcı etkili diş macunu oluyor ve 7,00 TL gibi bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Diğer bir aktüel ürün ise 5,00 TL'lik fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan tekli dış fırçası oluyor. İçim tost peyniri 10,00 TL'lik fiyat etiketi ile satışa sunulacak olup, bu sayılan 3 ürün 25,00 TL üzeri alışverişler için geçerli olacağı açıklanmıştır. 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde bu 3 ürünü belirtilen fiyat etiketleri ile alabilirsiniz. Tek satışlarda bu ürün fiyatları farklılık göstermektedir.

İso Belgeli Su Arıtma Cihazı

Bir diğer ŞOK AKTÜEL ürün ise 450,00 TL'lik fiyat etiketine sahip olan su arıtma cihazı oluyor. Ücretsiz teslimat olarak tüketicilere sunulacak olan ve 2 yıl garantili olmasının yanı sıra iso belgeli olduğu bildiriliyor.

Sinbo Komple Blender Seti

Su arıtma cihazından sonra diğer ürün ise Sinbo markalı Komple Blender Seti oluyor. Blender seti 139,00 TL'lik fiyat etiketine sahip olarak ve 2 yıl garantili olarak geliyor. Ayrılabilir gövdesi ile dikkat çeken ürün, bu sayede kolay yıkanabilmekte ayrıca 2 litrelik doğrayıcı haznesine sahip olarak tasarlanmıştır.

Paşabahçe Tabak, Karnıyarık Tencere ve Çelik Derin Tencere

Şok 16 Mart 2019 Cumartesi Aktüel ürünlerinden bir diğeri ise Paşabahçe markası ile ünlenmiş şirketin tabak, karnıyarık tencere ve çelik derin tencere olarak satışa sunulacaktır. Ayaklı servis tabağı 24,90 TL, çelik karnı yarık tencere 59,90 TL ve Çelik Derin Tencere 59,90 TL olarak satışa sunulacaktır.

Ayrıca ne alırsan 5 TL seçenekleri ile dikkat çeken aktüel ürünler listesinin, kataloğunun tam haline aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Şok Market'e iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Şok aktüel ürünlerin yanı sıra resmi kariyer adresi üzerinden şok iş başvuru formu yayınlamıştır. Adaylar perakende ve mağazacılık alanında görev almak ve şirketin öz geçmiş havuzuna bilgi göndermek istiyorsa şok kariyer adresi üzerinden iş başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurarak gönderebilir.

2018'de Şok Market 8,7 milyar lira ciro elde etti!

Ülkemizin en bilindik mağazalarından olan ve perakende alanında hızla gelişen Şok Marketler, 2018'de KAP tarafından verilen bilgiler doğrultusunda 9 aylık süre içerisinde 8,7 milyar TL'lik ciro yaptığını bildirildi. Ayrıca 270 milyon liralık yatırım yaparak mağaza sayısını artırdı ayrıca çalışan sayısını 28 bine çıkardığı açıklandı.

Şok Market Nerededir?