Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
Şok Aktüel 13 ile 19 mart tarihleri içerisinde geçerli olan ürünler haberimizde yer almaktadır. Cep telefonu, ızgara, semaver gibi daha saymadığımız birçok aktüel ürün bulunmaktadır.

Sinbo Elektrikli Izgara


Şok Aktüel kataloğunda yer alan ürünlerden birisi de Sinbo markalı elektrikli olarak tasarlanmış ızgara'dır. Paslanmaz çelik ile tasarlanmış olan elektrikli ızgara çıkarılabilir gövde ile kullanışlılığını arttırmaktadır. Ayrılabilir gövde yapısı ile kolay temizlenmeye müsait olan Sinbo elektrikli ızgaranın tutulan yerlerinde ısınma yapmaz ve herhangi bir yere taşırken elinizin yanma ihtimali yoktur. 2200 w maksimum güç ile tasarlanan elektrikli ızgara 2 yıl garantili olarak ve 99,90 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuştur.


Sinbo Elektrikli Semaver


Şok mart aktüel ürünlerin bir diğeri ise yine sinbo markalı ve yine elektrikli semaver oluyor. 3 litrelik gövde ve 1,1 litrelik demlik haznesi ile tasarlanan elektrilli semaver, 2000 watt gücü ile birlikte geliyor. 2 yıl garanti kapsamında bulunan ürün 149,00 TL gibi bir fiyat etiketi ile müşteriler için satışa sunuluyor. Tüketiciler herhangi iade işlemi için fişini iyi muhafaza etmelidir.

Vestel Venüz 5000 Cep Telefonu


Şok aktüel ürünlerinin bir diğeri ise Vestel tarafından üretilen ve sürekli satışı gerçekleştirilen Venüz 5000 markalı telefon 5 inçlik ekranı ve 1080 x 720 piksel HD çözünürlük ile tasarlanmıştır. Kamera özellikleri ise 8 MP arka kamera, 5 MP ön kameraya sahip olan venüz telefon 2 gb ram ile desteklenmiş ayrıca 16 gb dahili hafıza kapasitesi sunmaktadır. Vestel venüz 5000 markalı telefon sadece 149,00 TL gibi bir rakama Şok marketlerde yerini alacaktır. 2 yıl garanti kapsamında bulunan ürünün fişini de almayı unutmayınız...


KGL950 Jeneratör


Aktüel ürünlerin bir diğer dikkat çekeni ise KGL950 Jeneratör oluyor. 850 wattlık güç ile tasarlanan ve 2 zamanlı 1 silindir hava soğutmalı olarak işlemektedir. 3000 devir bulunan ve 65 dB ses ile çalışan jeneratör 499,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır. Ağırlığını merak edenler için sei 19 kilogram ve 4,2 yakıt denge kapasitesine sahip olarak tasarlanmıştır.