ŞOK market bu haftanın aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Şok aktüel 2 Nisan 2019 kataloğu bu hafta dolu dolu! 2 Nisan 2019 Çarşamba günü mağazalarda satışa sunulacak birçok ürün bulunuyor ve dikkat çeken ürünler ile müşterilerini memnun edecek olan Şo

ŞOK market bu haftanın aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Şok aktüel 2 Nisan 2019 kataloğu bu hafta dolu dolu! 2 Nisan 2019 Çarşamba günü mağazalarda satışa sunulacak birçok ürün bulunuyor ve dikkat çeken ürünler ile müşterilerini memnun edecek olan Şok marketin aktüel ürünlerinde neler var haberimizden detaylı ve açıklamaları olarak inceleyebilirsiniz. Şok aktüel kataloğu detayları...
Teba Seramik Tabanlı Ütü

Teba markası ile üretilmiş seramik tabanlı ütü 2 Nisan 2019 tarihinde Şok marketlerde satışa sunulacak. Seramik tabanlı ütünün kireçlenmeyi önleme özelliğinin yanı sıra 2 yıl boyunca garantisi bulunmakta ve 79,90 TL fiyat etiketi ile müşterilerinin hizmetine sunulacak. Buhar özelliği ile ütülerinizi kolayca ve pratik olarak yapabileceğiniz seramik tabanlı ütüyü satın alırken herhangi bir sorun ile karşılaşma durumunda ve garanti kapsamından faydalanabilmek için fişini almayı unutmayınız.
Mulier Elektrikli Plastik Cezve

Plastik malzeme ile üretilmiş Mulier marka Elektrikli Plastik Cezve 2 Nisan 2019 Çarşamba günü ŞOK marketlerde... Kırmızı olarak üretilen ve 5 fincan kahve yapabileceğiniz, 400 ML su alma kapasitesi bulunan ayrıca 1000W gücünde ki cezveye sahip olmak için 2 nisan tarihinde ŞOK marketlerine giderek temin edebilirsiniz. Çelik olarak üretilen rezistansa sahip cezvenin 2 yıl boyunca garantisi bulunmakla beraber, 24,90 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı açıklanmıştır.
Şok Market Soley Çift Kişilik Nevresim Takımı

ŞOK Aktüel 2 Nisan 2019 Çarşamba günü kataloğunda yer verilen bir diğer ürün ise Solay markası ile üretilen çift kişilik nevresim takımı oluyor. 200 x 220 ebatlarında üretilen yataklar ile uyumlu olan nevresim takımı, 220 x 240 ebatlarında çarşaf içermektedir. Solay nevresim takımı 79,90 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacaktır.
Şok Market Vakumlu Hurç Seti 4'lü

Şok Aktüel ürün kataloğunda yer alan bir diğer ürün ise vakumlu 4'lü hurç seti oluyor. Ürün içerisinde farklı ebatlarda ve farklı renk seçenekleri ile satışa sunulacaktır. 17,95 TL etikete sahip olan ürün ebatlarına gelecek olursak, 1 adet 55 x 90 CM, 1 adet 40 x 60, 1 adet 50x70 ve 1 adet 35 x 50 CM ürün bulunmaktadır.
Şok Market 2 Nisan Aktüel Ütü Masası

2 Nisan 2019 tarihinde öne çıkan bir diğer aktüel ürün ise ütü masası oluyor. 36 x 112 CM ebatlarında üretilmiş ve 75,00 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak olan ütü masasının, ısıya dayanıklı yapısı bulunmaktadır. Ütü masasını koruyan ve yanmaz silikon tabanlı saç ütü bölümü bulunmaktadır.
Şok Aktüel Kurutmalık

Kataloğun bir diğer ürünü ise katlanabilir özelliğe sahip, 18 metre asma kapasitesi bulunan kurutmalık oluyor. Bunun yanı sıra kaymaz plastik ayakları bulunan ve kaygan zeminlerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz kurutmalık 45,00 TL fiyat etiketi ile Şok aktüel 2 Nisan kataloğunda bulunmaktadır.

Şok Aktüel 2 Nisan 2019 ürünlerini satın alırken ürünlerin fişi almayı unutmayınız. Ürünlerin iadesi veya garanti kapsamından yararlanabilmeniz için ürünlerin fişi önem taşımaktadır.
Şok Aktüel Katalog Üzerine Tıklayıp Büyültebilirsiniz.