ŞOK 30 Mart 2019 haftasonu kataloğunu yayınladı. Perakende sektöründe hizmet sunan Şok her hafta birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?
ŞOK 30 Mart 2019 haftasonu kataloğunu yayınladı. Perakende sektöründe hizmet sunan Şok her hafta birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. 30 Mart 2019 haftasonu ürün yelpazesi pek geniş olmasa da işe yarayacak ürünlerin olduğunu düşünüyoruz. Şok market tarafından yayınlanan ürünler 30 Mart 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak ve 02 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecektir. Eğer Şok'ta ilginizi çeken bir ürün varsa hemen tedarik etmenizi ilan365 olarak tavsiye ediyoruz... Bakalım ŞOK'ta bu hafta neler var?...

Şok 25 TL ve Üzeri Alışveriş Kampanyası


Şok market 25 TL ve üzeri alışverişlerde bazı kampanya yapmış olup, normalde bu ürünlerin tekli satış fiyatları yüksek tutulmaktadır. Ancak Şok marketten 25 TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda belirtilen ürünlerin fiyat etiketleri düşürülmekte ve o düşük fiyattan ürünleri alabilirsiniz. Alabileceğiniz ürünler ise Duracell kalem pil ve ince pil 8'li paket normalde 31,99 TL'den satılan bu ürün kampanya kapsamında 15,00 TL'ye düşmektedir.
VİKO 3'lü Priz


Şok aktüel kataloğunda yer alan ürünlerden birisi Viko markası ile üretilmiş 3'lü priz oluyor. Açma kapama düğmesi olmayan işiniz bittiğinde fişten çekerek deaktif edeceğiniz priz 12,95 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ürünün kablo uzunluğu 3 metre olup 230W çalışma kapasitesine sahiptir.

Şok Aktüel Sinbo Izgara ve Tost Makinesi


Sinbo markası tarafından üretilmiş olan Izgara ve Tost Makinesi 4 adet tost pişirme kapasitesine sahiptir. Ürünün 180 derece açılabilir kapağının yanı sıra yağ tepsisi bulunmaktadır. Yağ tepsisi sayesinde etrafı lekelemeden gıdalarınızı rahatlıkla pişirerek tüketebilirsiniz. 2000 W güç kapasitesi ile üretilen Izgara ve Tost Makinesi 1. sınıf kaliteli plakalar ile üretilmiş ve uzun ömürlü kullanım için idealdir. 2 yıl boyunca garanti kapsamında olacak ve 99,90 TL fiyat etiketi ile ŞOK marketlerde 2 Nisan tarihine kadar yer alacaktır.
Teba Sarı Renkli Dik Süpürge

Şok Aktüel ürünleri arasında Sarı ile siyah renkler ile tasarlanan Teba marka dik süpürge 890 watt güç kapasitesi ile üretilmiştir. Ayrıca dik süpürge 180 derece dönebilen başlığa sahip olarak üretilmiştir. 1 litrelik toz haznesi bulunan üründe toz torbası derdi olmayacak ve toz haznesi dolduğunda rahatlıkla çıkartıp çöpe atabileceksiniz. 2 yıl garantili olarak satışa çıkacak ürün 79,90 TL fiyat etiketine sahip olacaktır.
Emaye Marka Kızartma Tavası


Emaye markası tarafından üretilen kızartma tavasının yanında kızartma teli hediye olarak verilmektedir. 26 CM'lik ölçüsü bulunan tavanın fiyatı oldukça uygun tutulmuş, 27,90 TL'lik fiyatı ile şok marketlerde 2 Nisan tarihine kadar satışta olacaktır.

ŞOK Aktüel Bardak Çeşitleri


Paşabahçe markası tarafından üretilen bardaklar farklı fiyat etiketleri ile satışa sunulmuştur. Heybeli 3'lü bardak meşrubatlar için tasarlanmış olup 9,99 TL'ye satılmaktadır. 6'lı çay tabağı 7,99 TL, 6'lı çay bardağı olarak tasarlanan ürünler ise 7,99 TL fiyat etiketi ile müşterilerine sunulmuştur.

Şok Saklama Kapları

Şok Aktüel 30 Mart 2019 kataloğunun bir diğer ürünü ise Lav markası tarafından üretilen saklama kapları oluyor. Kapağında pembe renkler bulunan ve kapağının üst kısmı beyaz ile tasarlanan saklama kabı 400 cc ölçüsü bulunmakta ve 7,99 TL'den satılmaktadır. Diğer kabın renkleri yine aynı şekilde tasarlanmış ve 1150 cc ölçü kapasitesi ile üretilmiş ve 12,95 TL fiyat etiketi ile satılacaktır.

Şok aktüel ürünlerini alırken fişinizi almayı ihmal etmeyiniz. Herhangi bir iade ve garanti için almış olduğunuz fişe ihtiyaç duyacaksınız.