Şok market 5 Şubat 2019 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Haftaiçi kataloğu olarak karşımıza çıkan, Şok aktüel ürünler listesinde dikkat çekici ürünler bulunuyor.

Şok market 5 Şubat 2019 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Haftaiçi kataloğu olarak karşımıza çıkan, Şok aktüel ürünler listesinde dikkat çekici ürünler bulunuyor. Dikkat çekici ürünlerden bazıları Sinbo marka elektrikli cyclone süpürge 179 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Bir diğer ürün ise 44,90 fiyat etiketi ile elektrikli çelik cezve oluyor.

ŞOK 5 ŞUBAT AKTÜEL ÜRÜNLER

Sinbo marka elektrikli süpürge özellikleri; Sinbo SVC-3479 Marka Sinbo Model SVC-3479 Genel Özellikler Süpürge Türü Elektrikli Emiş Türü Kuru Max. Motor Gücü 1000 W Emiş Gücü W 270 W Emiş Gücü mmSS Belirtilmemiş Çalışma Süresi Belirtilmemiş Şarj Süresi Belirtilmemiş Pil Voltajı Belirtilmemiş Pil Tipi Belirtilmemiş Ses Seviyesi Belirtilmemiş Donanım Toz Torbası Yok Toz Haznesi Var Su Haznesi Yok Toz Kapasitesi 1.5 lt Tasarım Kablo Var Kablo Sarıcı Belirtilmemiş Aksesuar Yeri Belirtilmemiş Teleskopik Boru Var Boru Malzemesi Metal Tutma Yeri Var Süpürge Yapısı Yatay Filtreleme HEPA Filtre Belirtilmemiş HEPA Cinsi Belirtilmemiş Siklon Filtre Var Ölçüler Net Ağırlık Belirtilmemiş Brüt Ağırlık Belirtilmemiş Kablo Uzunluğu 5 m Verimlilik/Performans Enerji Sınıfı Belirtilmemiş



Teba elektrikli çelik cezve özellikleri; 360 derece dönebilen kablosuz taban Kolay temizlenebilir gövde 300ml kapasite (4 fincan) Gizli rezistans 800 W

Çelik karnı yarık tencere 59,90 fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bir diğer ürün ise çelik derin tencere yine 59,90 fiyat etiketi ile müşterilerin hizmetine sunulacaktır.



Kumsal tava 3'lü 49,90 fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Aile boyu çaydanlık ise 49,90 fiyat etiketi ile şok marketler zincirinde satışa sunulacaktır.