A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok market gibi müşteri dostu marketler, müşterilerinin ihtiyaçlarını bütçeleri doğrultusunda karşılayabilmek adına ara ara indirimler ve kampanyalar düzenliyorlar. Bu marketlerden özellikle A101, Bim ve Şok market üçlüsü

A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok market gibi müşteri dostu marketler, müşterilerinin ihtiyaçlarını bütçeleri doğrultusunda karşılayabilmek adına ara ara indirimler ve kampanyalar düzenliyorlar. Bu marketlerden özellikle A101, Bim ve Şok market üçlüsü indirim ve aktüel ürün konusunda oldukça fazla kampanya düzenliyorlar. Hem vatandaşın bütçesini düşünüp ekonomik anlamda uyacak şekilde, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler getiriyorlar. Bunun yanında hem de oldukça kaliteli, güzel ve uygun fiyatlı ürünler getiriyorlar. Şok, Bim ve A101 her hafta yayınladıkları haftalık indirim ve özel aktüel kataloğu ile yoğun ilgi görüyorlar. Bu hafta Şok market, aktüel ürün kataloğu ile özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Şok marketler zinciri bulunan şubelerine getirdiği ürünler ile oldukça yoğun bir talep göreceğe benziyor. Kampanyadaki ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu ve her şubede her ürünün olmama durumu olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ayrıca bazı şubelerde bazı ürünler olmayabiliyor. Böyle bir durum ile karşılaştığınız zaman  size en yakın başka bir Şok market şubesine bakmanız gerekmektedir. Ayrıca ürünlerin mağazada stokları bittiği zaman, ürünlerin tekrardan stoklarının yenilenip yenilenmeyeceği ise bilinmemektedir. İstediğiniz ve ihtiyacınız olan ürünleri belirleyip indirimin ilk günü size en yakın ŞOK markete gitmenizi tavsiye ederiz. Şimdi ŞOK markete gelecek olan aktüel ürünlere ve kaçırılmayacak indirimlere bir göz atalım.

Şok markete bu hafta hangi ürünler gelecek ? Şok market aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok markette bu hafta indirimde olan ürünler neler olacak ? Şok markete bu hafta neler gelecek ? Şok Ocak ayı aktüel kataloğunda neler var ? Şok market 6 Ocak aktüel katalog yayınlandı.

Asonic markasının karaoke mikrofonu ile çocuklarınız evde geçirdikleri zamanı daha eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirler. Karaoke mikrofonu 59,90 TL ile sizleri Şok market şubelerinde bekliyor.

Yine Asonic markasına ait ancak bu defa büyükleri ilgilendiren bir ürün var. Asonic markasının 2 cihazı aynı anda şarj edebilen, 2 yıl garantili powerbankı 89,90 TL'den raflarda yerini alacak.

Siyah desenli yuvarlak tepsi çeşitleri 9,95 TL olarak belirlendi. Bu tepsilerin boyu, 35 cm'dir.

Paşabahçe markasına ait olan oval hasır tabak ise 8,95 TL'dir.

Sos yaparken, yumurta haşlarken veya yemek ısıtırken kullanabileceğiniz boyutta olan sos tavaları ise 14,95 TL'dir.

Sadece Şok marketlerde olan Kumsal markasına ait silikon kapaklı derin tencere ise 99,90 TL'dir.



Broart markasına ait yuvarlak fırın kabı, cam borcam 19,95 TL'dir.

Buzdolabınızın içinin daha düzenli ve toplu olmasını istiyorsanız da, buzdolabı düzenleyicileri 4,99 TL'den Şok marketlerde sizleri bekliyor olacak.

Paslanmaz çelikten yapılmış yaylı çırpıcı 8,99 TL'dir.

Gokıdy markasına ait çocuklar için oyun hamur seri 19,95 TL'dir.

Yine çocuklara özellikle bebeklere özel sevilen çizgi film karakteri Tospik'in oyuncağı da Şok marketlerde sizleri bekliyor olcak. Tospik oyuncak 12,95 TL'dir.

3 bölmeli kare beslenme kabı ve ayrıca saklama kabı olarak kullanabileceğiniz plastik beslenme kabı 3,99 TL'dir.