Türkiye'nin en çok tercih edilen ve sevilen alışveriş sitelerinin başında gelen Trendyol'da kampanyalar bitmiyor. Düzenli olarak indirim düzenleyen ve müşterilerini hep mutlu etmeye çalışan Trendyol'dan bir güzellik daha geldi ! Trendyol'dan alışveriş ya

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!
Türkiye'nin en çok tercih edilen ve sevilen alışveriş sitelerinin başında gelen Trendyol'da kampanyalar bitmiyor. Düzenli olarak indirim düzenleyen ve müşterilerini hep mutlu etmeye çalışan Trendyol'dan bir güzellik daha geldi ! Trendyol'dan alışveriş yaparken bir yandan da bonus kazanmak ister misiniz ? Peki, Trendyol'dan 50 TL indirim kodunu nasıl kazanabilirsiniz ? İndirim hangi ürünlerde ve mağazalarda geçerli ?

Öncelikle söylememiz gerekir ki, kampanya sınırsız kullanım için değildir. Katılım sınırlıdır. Kampanyaya sadece kampanyaya katılım gösteren ilk 40.000 kişi katılabilecek ve bu indirim kodundan faydanalanabilecek.

Garanti bonus kredi kartı sahibi olan kişiler, Trendyol'dan  yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanmak üzere 50 TL indirim kodundan ücretsiz bir şekilde yararlanacak. Bu kampanyaya katıldıktan sonra indirim kodunuzu almak için bonus flaş Trendyol kampanyasına katıl butonuna tıklayarak alabilirsiniz.

Kampanyanın bir kötü tarafı var. Trendyol 50 TL indirim kodu kampanyasının en kötü yanı ise son 6 ay içerisinde bonus kartla Trendyol üzerinden alışveriş yapmamış olmanız gerekmektedir.

Kampanya 6-30 Kasım 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.