Türkiye'de ve dünyada etkisini uzun süredir göstermeye devam eden ve 10 ay içerisinde dünya ekonomisinde büyük krizlere sebep olan coronavirüs salgını nedeniyle hükümetler harekete geçti. Birçok ülke vatandaşlarına trilyon dolarları aşan oranlarda yardım

Türkiye'de ve dünyada etkisini uzun süredir göstermeye devam eden ve 10 ay içerisinde dünya ekonomisinde büyük krizlere sebep olan coronavirüs salgını nedeniyle hükümetler harekete geçti. Birçok ülke vatandaşlarına trilyon dolarları aşan oranlarda yardım paketleri hazırlarken Washington yönetimi de son dönemde yeni pandemi yardımını onaylamaya hazırlanıyor.

Türkiye'de de hükümet vatandaşların yardıma ihtiyacı olduğunun bilincinde hareket ederek vatandaşların bu zor dönemde yardım alabilmesi için yeni hazırlanan programlara devam ediyor.

Faz 1 ve faz 2 pandemi ödemelerinden sonra yeni ödeme programlarına devam edilirken, faz 3 ödemeleri kapsamında daha önce 1.000 TL yardım parası almayan vatandaşlara 1.000'er TL ödeme yapılıyor.

PANDEMİ 1000 TL YARDIM BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLA

Devlet vatandaşlara emekli olmamaları, kamuda çalışmamaları ve daha önce faz 1 ve faz 2 yardımları almamış olması şartıyla 1.000 TL HANE BAŞI yardım ödemesi yapmaya devam ediyor.

PANDEMİ 1000 TL YARDIM BAŞVURUSU SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLA

Yardım başvurusunda bulunmak için ilgili başvuru linkine tıkladıktan hemen sonra 1000 TL yardımı alabilmek için hanede toplam gelir, cep telefonu bilginiz ve adresinizi yazarak başvurunuzu gönderiyorsunuz. Yoğunluk nedeniyle incelemeler bir süre gecikebiliyor ancak sonucunda pandemi sosyal destek yardımını alıp alamayacağınıza karar veriliyor.

Başvuru yapmak için TC kimliğinizin son rakamına göre 0- Pazartesi 2-Salı 4-Çarşamba 6-Perşembe 8- Cuma gününde başvuru yapabilirsiniz.