Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen İnfaz ve Koruma Memurları ne kadar maaş alıyor diye merak eden adaylar için ilan365 olarak sizlere 1 yıllık, 2 yıllık, 3 yıllık İnfaz ve Koruma Memurlarının ne kadar maaş aldıklarını ayrıca l

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen İnfaz ve Koruma Memurları ne kadar maaş alıyor diye merak eden adaylar için ilan365 olarak sizlere 1 yıllık, 2 yıllık, 3 yıllık İnfaz ve Koruma Memurlarının ne kadar maaş aldıklarını ayrıca lise ve dengi okul mezunlarının ve yükseköğretim mezunlarının da ne kadar maaş farkı olduğunu açıklayacağız...

Lise ve dengi okul mezunu ve 1 yıllık hizmet vermiş olan infaz ve koruma memurları ve  sözleşmesi Ocak 2019'da yenilenmiş olanların net maaşı 3,054.19 TL olarak açıklanmıştır. Lise ve dengi okul mezunlarının 2 yıllık ve 3 yıllık hizmet veren adaylarında net maaşı 3,054.19 TL'dir. Eğer eşiniz çalışmıyorsa net ücret 3,371.25 TL olarak belirlenmiş olup, eşiniz sigortalı olarak çalışıyorsa ilk verdiğimiz ücreti alacaksınız.

Lise ve dengi okul mezunu adayların maaşları



Yükseköğrenim gören infaz ve koruma memurları 1 yıllık hizmet vermiş ve en son sözleşme yenilemesi Ocak ayında yapılan personelin net maaşı 3,291.24 TL olarak belirlenmiştir. Yükseköğrenim görenlerin eşi çalışmıyorsa maaş 3,608.31 TL olarak değişmektedir. Eğer eşinizde sigortalı olarak çalışıyorsa fiyat ilk belirtilen ücrettir.

Not: Haberimizde verilmiş maaşlar hesaplanırken 1 yıllık hizmet vermiş, bekar ve sendika üyesi olmayan seçenekler işaretlenmeden hesaplanmıştır. Sizler evliyseniz ve eşiniz çalışmıyorsa maaş bilgilerinde artış olabilmektedir.